Zombificarea ca alternativa la innoire.

PDL a reuşit ceea ce numai PNT-CD a reuşit să devină. Un partid care suferă de Sindromul Persoanei Parţial Decedate. Nici mort nu e, încă mai mişca, uite-l pe Blaga cum iese la atacul molcom care deja produce fiori în majoritatea parlamentară, dar nici viu nu e, pentru că deşi combate, combate prost.

Bine, nici alternativa Udrea nu era mai brează, dar moartea asta lentă şi dureroasă măcar mirosea a Yves Saint Laurent şi era primul zombie îmbrăcat în haine Prada cu pantofi Carlos By Carlos Santana.

Dacă mai e cineva cu mintea limpede pe acolo prin PDL ar trebui să se întrebe de ce Monica Macovei cu a sa platformă renovatoare nu a primit decît 200 de voturi. (tot e mai bine decît nimic dar totuşi…).

Ca şi PNT-CD, PDL s-a împărţit în aripi, elitre, curente de opinie păreri şi idei, ceea ce, pînă la urmă e bine pentru un partid unde există mai multe voci, e loc de înaintare sau de reformă. Teoretic. Practica, însă ne arată că orice reformă în PDL nu va fi făcută, sau dacă va fi făcută va fi făcut după principiul “Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! Dar atunci să se schimbe pe ici pe colo şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!”

Şi atunci ce îi mai rămîne de făcut PDL-ului şi lui Blaga? Răspunsul stă aici:

 

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Zombificarea ca alternativa la innoire.

  1. Corect, înțelept, frumos!