Strutocamila* de primavara

1007034_74e0_625x1000In definitiv cite partide de dreapata sint ? Multe !

De ce ? Pentru ca se poate !

De ce se poate ? Pentru ca sint multi politicieni care vor puterea.

Spuneam mai zilele trecute unui domn ca Romania este o tara de manageri. Toti sint manageri si nimeni nu mai este executant. Cam asa si in politica damboviteana. Toti se vor sef de partid, capetenie de grup, conducator de initiativa, initiator de idei si altele asemeni. In schimb, nimeni nu vrea unirea dreptei, pentru ca deh, orgoliile sint multe, iar vanitatile si mai multe.

Ce mai avem in dreapta decit o masa de politicieni nauciti dupa alegerile din Decembrie anul trecut cind poporul (cuvint atit de drag unora si pus atit de des in discursuri fara substanta) a decis ca vrea la stinga. De ce vrea la stinga nu este o notiune foarte clara pentru electorul din Pastarnacu de jos pentru ca el nu stie ce e stinga si ce e dreapta.

Dupa marea zavera din vara, cind Crin a fost “prezidend a.i of Romania”, cartea_vizita_lui_crin_antonescu_cotroceni_58339700dreapta nu si-a mai gasit calea, nu si-a mai gasit avintul devenind de fapt o aglomerare de formatiuni politice si civice care nu reusesc sa prinda  glas uniform.

De ce nu este unita ? Pai am spus mai sus, orgolii si vanitati prea multe.

Liberalii au parasit de mult zona dreptei si s-au dus spre socialisti, PDL-ul este zombificat cu un presedinte care nu prea mai are legatura cu realitatea, Forta Civica a fostului premier Ungureanu rasufla sacadat si face alianta cu un exponat al muzeului Antipa – PNT-CD.

Primavara asta, asa cum ciresii infloresc la soare asa a inceput o nebunie a fundatiilor si initiativelor de dreapta. Deocamdata sint numai doua, Fundatia Miscarea Populara si Initiativa Romania Liberala.

Daca prima fundatie este creata de presedinte, a doua, inca nelansata, este creatia grupului dizident din PNL.

Amindoua ma fac sa rid.

Prima pentru ca din plecare a anuntat ca nu este o fundatie dedicata politicienilor.

A doua pentru ca ma uit la componenta ei si dau cu ochii de Dan Cristian Popescu care de la vajnic luptator impotriva PDL  si a lui MRU a ajuns un vajnic aparator al dreptei si candidat ARD si luptator impotriva USL.

darth_1_fct457x281x89_t460Il mai avem pe Bogdan Duca un auto-intitulat neoconservator care scrie la CriticAtac in stinga si participa la marsurile Noii Drepte. Strutocamila lui Dimitrie Cantemir like that !

De asemenea il avem pe Mircia Muntean  care la un moment dat a trecut pe la UNPR si a ajuns in curtea PDL pina la urma.

Sa rid ? Sa pling ?

Happy Kitty, Sleepy Kitty, Purr, Purr, Purr…

* Strutocamila animal fantastic descris prima data de catre Dimitrie Cantemir in lucrarea Historia Hieroglyphica (1705)

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Political Zombies

Un răspuns la „Strutocamila* de primavara

  1. Da…din pacate.Spun din pacate pentru ca asa stind lucrurile,”stinga”fara concurenta sau alternativa…tinde sa ajunga …dictatoriala 😦