Aici sint zombies.

Astazi intr-un editorial din EVZ Mircea Marian afirma c a opozitia parlamentara a murit o data cu votul dat pentru inscaunarea lui Dan Radu Rusanu in fruntea ASF.

Imi este teama ca va trebui sa contrazic afirmatiile dinsului. Nu opozitia nu a murit atunci ci a murit putin inainte de alegeri si de tot dupa alegeri. Iar ambele momente sint legate de UDMR.

UDMR aceasta curva politica care a fost la guvernare in ultimul deceniu in orice compozitie guvernamentala semnase inainte de motiunea de cenzura impotriva guvernului Ungureanu un pact de colaborare secret cu PSD si PNL. Dupa alegeri Ponta s-a grabit sa anunte colaborarea cu UDMR si a fost oprit de catre Varan.

Opozitia a mai murit atunci cind Blaga nu si-a asumat rezultatele dezastroase de la alegerile generale. A murit atunci cind Balga a spus ca nu a avut timp sa se ocupe de partid.

Opozitia a murit atunci cind tot Blaga a declarat : O alianţă PDL-PNL este „foarte firească”. Nici PSD nu e de lepădat

Opozitia a murit in momentul in care iti pleaca vicepresedintele partidului condus de tine fix la cei care iti sint adversari.

Opozitia a murit la cOngresul PDL atunci cind motiunea Macovei a primit 200 de voturi. 200 ! Diferenta de voturi gasindu-se la Balga si la Udrea.

Opozitia a murit in momentul in care iti pleaca trei deputati intr-o singura zi, anuntind ca s-au saturat de blaturile tale. (Valerian Vreme, Mihaela Stoica, Gabriel Berca )

Adevarul-90.01.04-Revolutia-populara-a-invins-big

Fie-i tarina usoara opozitiei parlamentare. Traiasca Domnul Dan ! Traiasca Flacara Violet.

Reclame

3 comentarii

Din categoria Political Zombies

3 răspunsuri la „Aici sint zombies.

  1. De ce va place sa-i ascultati pe mincinosii astia n-am idee…am ajuns sa ne luam stirile din emisiunile de divertisment si lolz de la politicieni :))

  2. @Sorin_Patiu

    Opozitie???? Dreapta???? Sa fim seriosi dom’le