Veniti cu noi, veniti cu noi sa dam in ciine cu’n pietroi !

Incepe sa ma distreze atmosfera din jurul lui Crin Antonescu.

Doru Buscu este unul dintre cei mai sulfurosi jurnalisti care au ramas in barca Catavencii si reuseste sa produca articolul asta (click aici, vei ramine mut de uimire cind vei citi)

Dar vai !

Nu prostia, nu lipsa sa din parlament care e mai mare decit prezenta ,  nu nationalismul desantat, nu colportarea de prostii pe peste tot, nu atitudinea extrem- nationalista, nu graba de a prelua nisa lasata libera de Corneliu Vadim Tudor, nu prestatia sa total dezamagitoare din perioada interimatului, nu lipsa sa de cunostinte economice, nu faptul ca deplasat partidul national liberal din locul sau istoric din dreapta in stinga din dorinta de putere si de a avea presedentia (pe care sa o foloseasca ca pe o sinecura proprie) si nu pentru ca a promovat toate nulitatile in guvern si la conducerea partidului il fac pierdut.

Nu faptul ca promovat corupti ca Relu Fenechiu si Tudor Chiuariu, inepti ca Varujan Vosganian, Puiu Hasotti, mafioti ca Dan Radu Rusanu.

Un om in care nici macar sotia sa nu are incredere (Ia de aici )

Nu, nu toate astea ci serviciile.

Da, acelaeasi servicii care l-au infrint si pe un alt non-presedinte al tarii asteia amarite Emil “am fost infrint de securitate” Constantinescu.

I-as aduce aminte Domnului Buscu, cel cu mintea prea scurta, ca domnul viitor ex-presedinte este singurul presedinte care nu se bazeaza pe popularitatea sa ci pe un trust de presa (vezi aici  si vei ramine mut de uimire ). Ion Iliescu avea soarele de partea sa si trupele de pensionari, Constantinescu avea de partea sa CDR-ul si pe Corneliu Coposu care l-a propulsat, Basescu in primii 4 ani avea baile de multime, Crin ce are ? Are grupul Intact, este aliat cu un partid creat de un securist care si-a dat demisia de doua ori din parlament pentru a nu fi condamnat si care este turnator la securitate cu acte in regula, turnator care si-a tradat propiile rude.

I-as mai aduce aminte aceluiasi domn ca el ca jurnalist a fost in si in slujba unui mare fost viitor condamnat, care tocmai se elibereaza miine din acel loc in care nu e bine sa scapi sapunul pe jos pentru s-ar putea sa ai o surpriza, Vintu.

Deci domnu’, nu serviciile il pierd pe preferatul tau la presedentie, nu serviciile ii angajeaza bategarzi penali la mitinguri la Timisoara, nu serviciile il pun sa declare ca Merkel sau UE nu au sa ne spuna noua nimic, nu serviciile il fac sa arate ca nu e instare sa numeasca un minsitru al justitiei in 4- 5 zile, ci numai el, pe numele lui Crin Geroge Laurentiu “A lu’ Cacarau”  Antonescu.

Deci te rog domnu’, baga-ti atrticolu’n cur si da-i foc astfel poti ajunge racheta sau cocktail molotov sau firma de pirotehnie dupa cum ti-o fi placerea.

P.S la un moment dat Crin George Laurentiu Antonescu declara :

S-a vorbit despre faptul ca presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ar fi spus ca presedintele Romaniei nu are drept sa schimbe sefii Parchetului. Vreau sa fie limpede: presedintele Romaniei, deplin sau interimar, nu primeste ordine de la nimeni. Cu exceptia Parlamentului si a cetatenilor Romaniei. O asemenea ipoteza este intru-totul neverosimila si intru-totul jignitoare pentru noi si pentru domnul Barroso.

Mi-e teama ca acum de abia faceti ce a spus Comisia Europeana vara trecuta. Si inca nu ai ajuns acolo unde ai vre tu.  Deh cruda soarta !

Reclame

Comentarii închise la Veniti cu noi, veniti cu noi sa dam in ciine cu’n pietroi !

Din categoria Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.