Mica tranzitie de primavara.

De la Marea Pace de la Bucuresti care a fost semnata de catre USL prin reprezentatii sai legali V.V. Ponta, G.C.L. Antonescu si presedentie prin reprezentant de catre T. Basescu a inceput un freamat si un tumult in care acuzele curg din toate partile.

Pe de o parte G.C.L. Antonescu zicea ca el a fost prezent dar ca nu a semnat („Am fost martor, fizic nu puteam să-i opresc să semneze”), pentru ca nu-i asa, el lupta, domnule, lupta pina la unu’ caci la unu’ si jumatate intra in pauza de masa urmata de siesta.

Pe de alta parte V.V. Ponta care sustine interesul national din’preuna cu  T.Basescu care doresc pacea politica si propasirea economica.

De atunci in stinga nu se intimpla nimic, si cind spun stinga ma refer si la PNL pentru ca aceste a parasit doctrina de mult timp asezat, canin, la picioarele lui G.C.L. Antonescu.

Dar dreapta fierbe.

Si fierbe pe mai multe planuri. Pe de o parte sint cei care il sustin pe presedinte si aia mie mi se par cei mai logici, pentru ca in politica pe linga conceptul de “ba p’a ma-tii” exista si conceptul de compromis care, insa,  se pare ca este strain unei mari parti a populatiei cu sentimente de stinga sau de dreapta.

Centrul nu exista ! Ca sa nu ne mai incurcam cu idei de astea, gen  centru dreapta, centru stinga si altele la fel.

Mai avem in dreapta pe cei care zic domnule a abdicat de la ideile pe care le-a sustinut atiuta timp si trebuie sa facem ceva. Si au facut. Au protestat trei (3) oameni in fata la palatul Cotroceni pentru ca T.Basescu sa nu semneze pentru procurorul Nitu si alti doi la fel de competenti ca el.

Nu spun ca acestia, nu au dreptate dar ca orice protest cu staif din Romania, el se desfasoara cu precadere pe Facebook, pentru ca nu-i asa acest mediu social e cel mai la indemina tuturor sa se exprime liber. Aerul rarefiat al Bucurestiilor face rau si nu avem curajul sa ne expunem in public ca sa nu ne compromitem.

Astfel in sunetul de jelanie al unei parti din populatie care prefera Hacktivism-ul unui activism real si cu ajutorul corului nemultumitilor, care orice ar fi tot nu e bine, se desfasoara mica tranzitie de la T.Basescu la V.V. Ponta.

Cu un mic detaliu G.C.L. Antonescu nu conteaza abslout deloc in ecuatia asta.

Domnule, ştiţi, eu sunt şomer. M-aş căca cu plăcere pe întreaga voastră Europa.”  ceea ce a si facut. Asta vara.

Comentarii închise la Mica tranzitie de primavara.

Din categoria Dumb politics, Political Zombies

Comentariile nu sunt permise.