Buricul pamintului.

Buricul pamintului se afla pe aceste meleaguri. Buricul pamintului are o natie mare. Inaintasii acestei natii se chemau Burici.

Ce au facut Buricii pentru Europa, ce au facut Buricii si de ce o Europa intreaga ii ignora acum?

Pai, Buricii au creat bordeiul, tirnacopul primordial (Thor beat this), arcul si furnalul, dar si prima scriere din lume (mona + Ionel = love).

Tot Buricii sint de fapt aia care au dat nastere la urmatoarele popoare: iranienii, carienii, italicii, frygienii, sciţii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmaţii, elenii (ahei şi dorieni) si fenicienii.

Buricii sint si ilustrii ancestori ai traco-dacilor, care erau cei mai tari si mai cinstiti din toata Europa.

Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desăvârşită, toate convenţiile fiind încheiate verbal şi apoi păstrate cu sfinţenie. Lipsa de acasă era semnalată printr-un băţ lăsat la poartă, fiind mai mult decât suficient.”

Deci de acum inainte putem lasa un bat la usa, ca se ne anuntam lipsa si ca sa cinstim cum se cuvine obiceiurile vechi.

Din pacate, aici, in Buricul Pamintului, au aparut si alte neamuri care ne-au corupt si ne-au impilat, astfel ca acum noi toti am uitat de ei, de Burici.

Locul Buricilor a fost luat de traco-daci, care au fost asimilati de Becalieni, Mitocani si Crinieni, care au reusit in numai citiva ani sa-i supuna, schimbindu-le cultura si obiceiurile si ritualurie.

Astfel ca Becalienii au devenit oieri si „controversati oameni de afaceri”, Mitocanii sint admiratorii Becalienilor si se zbat pentru ca ei, Becalienii, sa nu ajunga la controversa „suprema libertate sau inchisoarea”, iar Crinienii sint politicieni isterici.

Nota : Simbiotic cu Becalienii traeste o specie ciudata de oameni numiti „oameni de presa” care scriu “stiri” despre motilitatea tractului digestiv al Becalienilor gustind adesea din rezultatul obtinut.

Intre atitea neamuri mai existam si noi, ne-alesii, care ne asteptam, de la o zi la alta, sa plecam, pentru ca sa nu fim asimilati, rezistenti fiind la prostie, ipocrizie, comportament duplicitar, miciuna si politicianism.

Fa, Europo! Vezi, fa, ca venim si vrem sa vedem cum te descurci tu cu astia, ca noi nu prea mai avem chef si nici nu prea mai putem.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Greata cotidiana

Un răspuns la „Buricul pamintului.

  1. Da s tu citatul complet, daca tot scrii de traco-daci! „Cei mai tari, mai cinstiti si MAI BETIVI din toata Europa”! (Rusii inca nu aparusera in zona, e drept…)