Paiate

Ar trebui sa-mi fie mila de Andrei Chiliman?

Nu imi este simpatic, pentru ca a reusit sa distruga Piata Amzei*, pentru ca le-a dat aprobari peste aprobari oamenilor aia pe care in campanie ii infiera si ii numea rechini imobiliari, cei care au darimat case-monument, construind in locul lor blocuri hidoase din sticla.

I-as aduce aminte, de asemenea, ca tot el a fost printre cei care l-au sustinut pe George Crin Laurentiu Antonescu la presedintia PNL. Si el, si Diana Tusa, si Vlad Moisescu, si Ludovic Orban – toti impotriva lui Tariceanu. Si cu ce s-au ales? Unul, Ludovic Orban, a fost redus la tacere, ceilalti au fost exclusi. La commedia è finita! La fel ca in opera Paiate, de Leoncavallo.

Ce le ramine de facut? Sa lupte si sa cistige? Sa cistige ce, atit timp cit in jurul ipochimenului aflat la conducerea partidului s-a format un zid de netrecut, format din diversi “oameni” de incredere.

Acum, ca sint singuri, pot reflecta in liniste la timpeniile pe care le-au facut si pe care le-au sustinut de-a lungul timpului. Si mai pot constata ca, dupa 23 de ani, PNL a reusit, cu ajutorul lor neprecupetit, sa ajunga o pastisa a PRM si la remorca PSD.

Singurul lucru pe care Andrei Chiliman l-a facut cu cap a fost ca s-a impotrivit primirii lui Gigi Becali in PNL. Chestia asta nu a facut-o Alina Gorghiu, ea fiind mindra, probabil, de prezenta oierului in componenta comisiei juridice a Camerei Deputatilor.

Bravo, Alina! Bravo, Crin! Bravo Andrei Chiliman ! Va felicit pentru ipocrizie si pentru faptul ca ati reusit sa distrugeti un partid istoric care a ajuns din pacate la fel cam ca PNT-CD. La mai mare!

 

*Lecturi suplimentare :

2012 –  Piata Amzei va fi deschisa in cel mult o luna, promite Chiliman

2011 – Piata Amzei din Bucuresti va fi redeschisa in primavara acestui an

2010 – Piata Amzei din Bucuresti va fi deschisa in luna septembrie a acestui an

2008 – Piata Amzei din Bucuresti se inchide timp de doi ani

Comentarii închise la Paiate

Din categoria Dumb politics, Political Zombies

Comentariile nu sunt permise.