Sînt irelevant !

Sînt irelevant. Ca majoritatea celor care se duc să voteze în alegeri. Şi ei sînt irelevanţi. Sînt cifre statistice şi atît. Deputatul şi senatorul vin o dată la patru ani să te viziteze, crezînd că astfel au rezolvat problema.

Sînt irelevant şi o ştiu şi încă mă încăpăţînez să spun că votul meu contează. Nu contează, cum nu contează nici votul tău. Le rezolvă Dragnea pe toate, sau Fenechiu, sau Lia Olguța.

Crezi în vreo doctrină politică? Ei bine, eşti irelevant, cum irelevant eşti şi dacă te zbaţi aiurea pe Facebook spunînd că guvernanţii nu sînt buni. Oricare ar fi ei.

Relevant este stegarul dac, relevantă este tanti aia de a făcut greva foamei isteric şi s-a ales cu un scaun de senator. România. Sora mai mare a țării ăsteia, care de la Napoleon încoace nu a mai cîştigat niciun război singură. Țara care ne-a lăsat la mîna Germaniei în al Doilea Război Mondial și a acceptat împreună cu Anglia ca Ardealul, Basarabia și Cadrilaterul să ne fie luate.

darth-vader-in-yalta-conference-photo-111409-lg-30958878Sîntem irelevanţi în Europa, aşa cum la fel de irelevant e poporul care este adunat în turmă la alegeri, ca să pună ștampila pe unul, doi sau trei trandafiri.

Ai aderat la o doctrină politică? Nu-i nimic, nu ai scăpat ocazia de a deveni irelevant, pentru că partidele din România nu au doctrine politice, ci numai oportunităţi politicianiste care sînt de dreapta sau de stînga.

Crezi că fenomenul corupţiei dăunează societăţii? Eşti irelevant, pentru că vor sări alți o sută și ceva de părinţi să spună că ce dacă au dat mită profesorilor, copiii lor nu știu nimic și pentru asta tocmai au trecut bacul, sau se găseşte un politician să spună că ce dacă Fenechiu a furat statul roman? Nu a omorît pe nimeni, deci pedeapsa e disproporţionată în raport cu fapta.

Eşti irelevant, bă, și nimeni nu o să te bage în seamă!

Singurul moment de relevanță a existenței tale va fi momentul în care, cu banii strînşi în timp, îţi vei lua un bilet de avion.

Numai dus.

Si pentru ca nu imi place sa fiu irelevant prefer sa fiu ca Boris Vian – Snob

Anunțuri

Comentarii închise la Sînt irelevant !

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.