Lumi paralele

Zilele astea mi-au confirmat bănuială, de fapt ţara asta se găseşte într-un univers paralel în care multe lucruri, care într-o lume normală ar părea absurde, ele se întîmplă aici în România.

Aici există un partid care se numeşte Partidul Comunist Român (Nepecerist) adică reuniunea comuniştilor români care nu au fost comunişti pînă în ’89 dar au avut o epifanie ulterioară revoluţiei, mai există şi un partid care se numeşte ALO din care fac parte foşti ofiţeri ai armatei şi din structurile securităţii.

Să nu uităm că avem un ministru al marilor proiecte care a reziliat un contract după care a constatat că a negociat pe baza unor copii legalizate iar că originalul contractului nu se mai găseşte.

tumblr_m8wjuxjRy81rtpnyio1_500

Tot în categoria lumi paralele intră şi declaraţia de ieri a lui Ion Iliescu care fiind prezent la beatificarea Monseniorului Vladimir Ghica – mort în temniţă, fiind aruncat acolo de către colegii ideologici ai celui numit mai sus a spus :

Eram prim-secretar de partid comunist, la Iaşi, ’74 – ’79. Eu am avut relaţii bune cu biserica la Iaşi, şi cu Biserica Ortodoxă, cu mitropolitul de atunci, Teoctist, care a devenit după aceea patriarh, şi cu Biserica Catolică din Iaşi. Le-am aprobat catolicilor să-şi construiască biserică la Butea, pe malul Şiretului. Am avut relaţii deschise, de atunci, şi constructive cu toate bisericile, iar după 1989 şi cu monseniorul Robu , care este un om deosebit

De asemenea avem un fost viitor presedinte pe numele lui Crin Antonescu care a declarat la reuniunea femeilor liberale :

Nu sînt deloc feminist, detest feminismul, pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie că Dumnezeu ne-a creat diferiţi cu egală splendoare dumnezeiască şi ceea ce are mai preţios femeia este tocmai ceea ce face diferenţa în raport cu bărbatul. Deseori, deseori, sînt invidios pe dumneavoastră sau regret că nu sînt femeie, azi cu atît mai mult măcar că sînt foarte curios ce va să vă spună Bogdan Chireac sau Marius Pieleanu.tumblr_mseia5YrdU1sg5jdto1_400Bineînţeles că Bogdan Chireac, acest titan al corupţiei şi al şantajului le poate învăţa pe femeile liberale numai lucruri bune.

Mai nou, avem un guvern care dă o lege (nu discut aici pro sau contra legii ci principiul) după care îşi îndeamnă deputaţii să voteze împotriva ei. Iar Victor Ponta a declarat :

„Votul meu de deputat va fi împotrivă”.

Aşadar, trăiască şi înflorească România alternativă în care nici măcar legile fizicii nu vor mai avea putere în faţa momentelor năucitoare din viaţa de zi cu zi !

oyster-princess-smash-the-house-1919-movies-silently

Anunțuri

Comentarii închise la Lumi paralele

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.