Bestiar

Social Liberal – susţinător al lui Crin George Laurenţiu Antonescu fără a fi neapărat un susţinător al USL şi care consideră că sus numitul este un moment trecător din lunga istorie a PNL.

Basist împuţit – termen de alint utilizat de către susţinătorii USL precum, şi de Mihai “Frunte Lată” Gîdea, Mircea “Cercopitecus Australis” Badea, şi Dana “Dry Cooker” Grecu de bună voie şi nesiliţi de nimeni precum şi o întreagă haită de moderator de televiziune care doresc să se evidenţieze. În social media sînt vînaţi de către trupe de băbuţe colorate care sînt autodidacte într-ale calculatoarelor. Stîrnesc în general  un tip de furie care dacă nu este bine stăpînita poate duce la explozii solare.

1380808_252831238197611_1093793215_n

Uselist nemernic – termen de alint folosit de către Basiştii împuţiţi la adresă celorlalţi. Din cînd în cînd Banciu mai foloseşte termenul. Ca atare uselistul nemernic are diverse înfăţişări şi culori. Este fie pesedist, fie penelist (aceştia ne fiind foarte decişi dacă sînt de dreaptă într-o alianţă de stînga sau de stînga într-o alianţă de dreapta).

1383402_183399755181661_1243592051_n

Ciuvism – formă de semdoctica a fiinţei numite Mugur Ciuvica. Se remarcă prin faptul că a fost închis la cerere de către Adrian Năstase după care a devenit un aprig susţinător al lui. De nevoie, evident nu de plăcere. Ciuvismul se manifestă prin momente de furie intense care nu pot trece decît la vederea unui fund Voiculescian.

S5YOiFv

Pontocratie – Democraţie de tip original, românesc, în care politicienilor aflaţi la putere li se rupe de restul poporului. Are o susţinere de 70 % din parlament.

Unguri parşivi – termen utilizat de către susţinătorii fostului partid România Mare la adresa unei minorităţi care vrea să rupă tărişoara şi care transportă pămîntul în roabe patriei către Ungaria. De asemenea hobby al deputatului Bogdan Diaconu ales în Sectorul 4 din Bucureşti – Cartierul San Bercan.

Romi sau Ţigani împuţiţi – Minoritate  trăitoare pe plaiurile ţării care nu are parte de integrare.  N.B Integrarea se face din ambele părţi, ei să vrea si noi să vrem. Pînă în prezent sînt semne discrete că doar o minoritate din ambele părţi işi doreşte cu adevărat acest lucru.

Bombonel – Sau Adrian Năstase. Termen prin care este definit un fost preşedinte de partid, fost prim ministru, fost sinucigaş de mucava (cît de greu era să nimereşti mă carotida ?), fost pîrnăiaş de lux, blogger şi gînditor politic. Toate bătrînele din familia lui i-au lăsat moştenire cam o jumătate de regat fiecare.

Grajdani – sau ţapi ispăşitor. În viaţa de zi cu zic nişte manipulaţi care cred că vor înainta în politică sau funcţie. Realitatea le arată că singura urcare a lor se face pe treptele tribunalului.

Fenechii – şmecheri care nu au luat în serios un proces. Se vor pregăti mai bine pentru celelalte procese in care vor fi condamnaţi.

cdu

Victor Ponta – tată, soţ, deputat de Tîrgu Jiu, preşedinte de partid, procuror, prim ministru. Am uitat ceva ? A ! Da, mincinos patologic, mitoman, plagiator dovedit.

Anunțuri

2 comentarii

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Istorie politica

2 răspunsuri la „Bestiar

  1. Pingback: Salvati Grajdanii ! | Tarot Politic

  2. jademan

    Ce dracu’ ai cu bieţii basişti?! Nu-s decât nişte bieţi cântăreţi la bas!! 😀 În schimb, băsiştii sunt ceea ce ai descris. 😀