Cu virf si indesat !

Dragi votanţi USL, nu e aşa că a început să curgă lapte şi miere prin toţi porii parlamentului şi prin ai guvernului ? Dragi votanţi USL, îmi vine cîteodată, cel puţin, pe cei care erau cei mai vocali anul trecut să vă rog să vă introduceţi buletinul ăla de vot unde aţi ştampilat ceată asta de incompetenţi şi troglodiţi în diverse orificii. Şi acelea nu sînt găurile prin care voi auziţi.

Vreau să vă mulţumesc că l-aţi susţinut pe unul că Dan Voiculescu sau că aţi votat gibonul (şi aici jignesc gibonii care sînt nişte animale inteligente) de Gigi Becali. Şi pe Madalin Voicu un fiu nedemn de tatăl său. Sau pe Verginel Gireadă altă poamă, sau Bogdan Ciucă un troglodit cu clasă.

Să vă duceţi bă să le cîntaţi colinde, să le plîngeţi pe umeri tuturor corpurilor care fură şi din buzunarele voastre. Să vă duceţi să vorbiţi cu Dan Sova de şosele şi autostrăzi şi să fiţi îngrijoraţi că atunci cînd o să avem şase mii de kilometri de şosea o să fie o problemă cu deszăpezirile. Şi să vă duceţi la uşa pîrnăii unde stă Becali şi atunci cînd iese să îl aşteptau cu un sobor de preoţi, covor roşu şi un Maybach făcut cadou de voi din banii voştri, ăia pe care vi i-a dat guvernul ăsta de impostori siniştri.

1475781_265142666966468_20055661_n

Şi voi organizaţii civice, continuaţi să îi apăraţi pe cei de la Pungeşti că e fancy să te lupţi cu jandarmii după ce ocupi o proprietate privată şi ţi se pare că legea e facultativă. Să nu săriţi la gîtul politicianului care şi-a acordat super imunitate şi să îl divinizaţi pe Mazăre mă, că are nume ecologic. Slavă domnului că nu se forează după gaze de şist la Casa Poporului că cine ştie poate aşa o ocupaţi şi luptaţi şi pentru altceva decît ecologie.

Şi voi ziarişti, lăsaţi-vă cumpărat, nu scrieţi nimic din fărădelegile pe care le fac ăştia şi gîndiţi-vă ce bine era în vremea cînd Năstase era premier. Nu-i aşa că vă place. Atunci nu vă mai plîngeţi. Şi voi scribi de la Jurnalul Naţional să vă luaţi tirajul ziarului şi să vi-l acordaţi ca salariu, iar mai apoi să vă plînge că nu sînteţi plătiţi.

Şi voi opoziţie de mucava care nu sînteţi în stare să faceţi nimic. Ba mai mult uneori vă aliaţi cu cei care v-au trădat, pentru că, nu-i aşa interesele transpartinice o cer. Să nu care cumva să îi supăraţi pe cei de la putere că altfel fiul, fiica, ginerele, soţul sau soţia, mătuşi, unchi, veri şi alte neamuri nu vor mai primi contracte de la stat şi voi atunci de unde o să mai aveţi bani să vă faceţi cîmpani ca să mai minţiţi, aşa cum aţi minţit în campaniile electorale. Voi nu vreţi justiţie, voi nu vreţi democraţie ci vreţi democratură. Pontocraţie. Asta vreţi şi vă e bine aşa!

pula

Tuturor o să vă rîd în nas şi am să vă spun că vi-o meritaţi. Că aveţi ceea ce aţi vrut şi că nu îmi pasa de voi şi de dramele, supărările şi tragediile voastre pentru că orice ar fi vi le meritaţi bă!

Cu vîrf şi îndesat! Cu toţii!

Reclame

2 comentarii

Din categoria Greata cotidiana, Political Zombies

2 răspunsuri la „Cu virf si indesat !

  1. o muzică de relaxare ? o lumânare parfumată ?