Bla, bla, bla !

Dacă aveţi senzaţia că Uniunea europeană şi ambasadele pot face mai mult decît să spună că:

Germania urmăreşte „cu atenţie şi îngrijorare” modificările aduse Codului Penal.

Sau că :

Ambasada Olandei: Urmărim cu îngrijorare amendamentele la Codul Penal.

Sau că:

Ambasadorul Marii Britanii se declară îngrijorat de modificările aduse Codului penal.

Sau şi mai şi :

Oficialii români trebuie să se supună regulilor în materie de corupţie şi conflict de interese.

Sau în cel mai rău caz:

“Un principiu de bază al democraţiei arată că toţi oamenii sînt egali în faţa legii. Amendamentele la Codul Penal adoptate ieri în Camera Deputaţilor ar reprezenta un pas înapoi pentru România. Este foarte descurajant că aceste modificări au fost adoptate fără nicio consultare, nicio dezbatere şi nicio ocazie pentru ca reprezentanţii autorităţii judecătoreşti sau membrii societăţii civile să se pronunţe în legătura cu amendamentele propuse.”

Vă anunţ că toate astea sînt un bla, bla, bla… Nu au mai multe pîrghii vizavi de ce se întîmplă acum în parlamentul hoţilor, nulităţilor si analfabeţilor (calomnie, insultă, insultă)

Ăştia toţi, pot arata către hoţii ăia (insultă) sau către mitomanii care guvernează (calomnie) degetul arătător căci hoţii şi mitomanii (şi calomnie şi insultă) le vor arăta degetul sexual cu conotaţii de ba’ p’a mamii dumneavoastră!

Puteţi voi să aşteptaţi orice de la Comisia Europeană şi de la oricine din comisia aia că nu se va întîmpla în nimic în ţara asta nenorocită. Zgonea ne/le va spune că sînt dezinformaţi şi că de fapt e o armonizare cu legislaţia europeană, sau va ieşi purtătorul de cuvînt al guvernului şi le va spune „sînteţi varză!„.

Aşa că mulţumiţi-vă cu ce aveţi şi duceţi-vă să colindaţi pe la vecinii care au votat alinata asta de rahat (insultă) şi rugaţi-i să se ducă să îşi plătească impozitele încă din prima zi a anului 2014 că ţara şi mai ales partidul are nevoie de bani pentru campaniile ce vor veni, pentru Dragnea să împartă ţara în feude şi pentru Dan Sova să deszăpezească cei şase mii de kilometri de autostradă pe care îi va avea România la calendele greceşti.

I-aţi ales, acum plătiţi bă! Plătiţi acciza la benzină, nu vă duceţi în Bulgaria unde e mai ieftină, faceţi-vă firme în România să îl hrăniţi pe Zgonea sau pe pisi aia a lui Dragnea, nu acceptaţi dictatura băsistă pentru că voi sînteţi liberi, neatîrnaţi şi bucuroşi să înghiţiţi toate minciunile pe care vi le aruncă în faţă cei care vă conduc! Şi chiar o meritaţi!

Reclame

Comentarii închise la Bla, bla, bla !

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.