Nervii de Craciun

Acum vreo două zile stăteam de vorbă cu nişte domni aleşi si număram cîte categorii a reuşit Victor Ponta să enerveze. Deocamdată.
În ordinea numerelor de pe tricou :

darth_1_fct457x281x89_t460
– Ecologiştii şi toate grupurile de pe lîngă ei care pînă acum luptau pentru orice altceva şi-au găsit un ţel comun Roşia Montana aşa că a apărut #unitisalvam
– Cam tot ce înseamnă sau se crede stînga autentică pentru că PSD-ul mimează stînga de fapt, partidul ăla nu mai este aşa ceva.
– Medicii şi se ştie de ce. Nu cred că trebuie să enumerăm cauzele
– Şoferii pentru acciza aia la benzină şi motorină care de fapt seamănă cu o haiducie de mare clasă. Numai pentru Guvernul României, 1+0,7 = 1 pentru că într-un viitor neprecizat, preţul barilului de petrol va scădea.
– Bancherii pentru că te iei de sistem, chiar dacă CEC e bancă de stat, domnul Sîrbu, socru mic şi fără o biluţă crede că bancherul la bancher o să îşi scoate ochii. E nu e chiar aşa , iar Ghetea e puţin preşedinte la Asociaţia Romană a Băncilor.

– Dacia Piteşti e şi ea enervată pentru simplul motiv că unul dintre cei mai incompetent ministru pe care i-a dat această coaliţie strutocamila numită USL a deci că Alexandria, capital judeţului Teleorman e mai importantă şi trebuie legată de capital printr-o autostradă, pe cînd Drumul între Piteşti şi Sibiu trebuie să rămînă la stadiul de deziderat.

(clickie pe poza pentru sursa ei.)
– Şi să nu uităm nu în ultimul rînd cred că a enervat cea mai paşnică categorie de oameni, muzeografii, muzeologii prin dorinţa de a muta MTR din sediul în care se află acum pentru oarece interese absconse. Şi pentru că sîntem în perioada aia în care Ion Iliescu ar trebui să stea în casă şi să nu iasă afară pentru că e frig şi poate răci de la scuipaţii care îi vor fi adresat în mod tradiţional pe 22 decembrie să îi reamintim Primului Mitoman al ţării că singurul care a desfiinţat/comasat MTR cu MS a fost onor predecesorul preşedintelui de onoare al PSD Nicolae Ceauşescu, cel care a răcit niţel la piept din caza faptului că glonţul era rece.

Mai sînt ? or mai fi vă las pe voi să adăugaţi. Nu nu vă gîndiţi la opoziţie ea nu există momentan pentru că e ocupată să îşi desemneze sau auto desemneze candidaţi la prezidenţiale evitînd reforma adevărată pe de o parte sau pactizînd cu mizeriile din parlament pe de altă parte.

Cam asta este.

P.S. Pe mine m-a enervat şi domnul Valeriu Zgonea pentru următoarea declaratie :

Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali si nu ne aplecam dupa cum bate vantul

P.P.S Si pentru că am fost rugat de catre un amic să descriu anul 2013 intr-un cuvint şi o imagine mă execut mai jos

Pacaleală

Darth_Vader_by_deaddogsunrise

Reclame

Un comentariu

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Un răspuns la „Nervii de Craciun

  1. profesorii au fost enervati de toate guvernarile si de toti ministrii si prim ministri laolalta!