Ipocrizie

Unul din avantajele lui Darth Vader în faţa celor pe care nu îi place sau îi sînt duşmani este că îi poate strînge de gît de la distanţă.

(clickie pe poza ca sa cititi un articol interesant)

În România nu se poate face asta dar se poate ucide ipocrizia.
Ipocriţii sînt peste tot. Dar în perioada 16 – 22 decembrie ipocriţii apar de prin toate găurile.

Ipocrizie este atunci cînd unul ca Valeriu Zgonea invocă Revoluţia de acum 23 de ani pentru a păstori legi pe sestache şi mai apoi să spună că de aia s-a murit atunci pentru ca parlamentul să nu se aplece.

Untitled-1

Ipocrizie este şi atunci cînd vorbeşte Crin Antonescu despre acelaşi eveniment şi te face să ţi se reverse toată mîncarea cînd citeşti despre democraţie şi liberalism, cuvinte pe care el nu ar trebui să le pronunţe.

Ipocrizie este atunci cînd vorbeşti despre unirea cu moldova. Cine o vrea? Dacă te uiţi în sondaje, cifrele reprezintă gradul de ipocrizie faţă de această problemă. Toţi românii o vor. Lăsaţi-mă să rîd un pic. Muhahahaha. Bun am rîs. Revenim. Dacă îi întrebi de ce o vor nu ştiu să îţi răspundă, dacă îi întrebi care ar putea fi costurile uniformizării nici asta nu ştiu, dacă întrebi cîţi moldoveni vor de fapt unirea, nimeni nu ştie.

Ipocrizie este şi atunci cînd PDL-ul nu îşi recunoaşte greşelile pe care le-a făcut şi nu vrea să se reformeze. Ipocrizie e şi cînd foloseşte aceiaşi oameni dar în alte poziţii.
Ipocrizie e şi cînd PSD-ul se declară a fi un partid European şi de fapt este o pastişa stalinistă a fostului partid comunist din care cu onor se trage.
Ipocrizie este şi cînd trei partide din opoziţie care adună toate 10 la sută intenţie se ceartă între ele şi cred că vor realiza marea cu sarea.
Ipocrizie este şi cînd PNL vrea să fie un partid de dreapta dar este aliat, ca un anus contra naturii cu un partid de stînga.


Ipocrizie e şi cînd 99 % din români se declară ortodocşi dar trec pe la biserică la nunţi, botezuri, înmormîntări şi de paşte.
Ipocrizie e şi atunci cînd ne declarăm oripilaţi de numărul avorturilor din România dar nimeni nu vrea ca în şcoala generală (da, ăştia de acum sînt mai dezvoltaţi şi îşi încep viaţa sexuală mai devreme) să se facă ore de educaţie sexuală.
Ipocrizie e şi cînd spunem că urîm mita şi mituitorii dar susţinem la alegeri hoţi şi mitomani fără se ne pese că ne afectează pe toţi.

Ipocrizie s-a numit şi Ianuarie 2012 pentru că au luptat împotriva şi au constată că acum de fapt e acelaşi lucru făcut de cei pe care i-au susţinut.
Ipocrizie se numeşte şi tot ce se întîmpla din septembrie 2013 încoace pentru că o mişcarea fără interes nu există în România, oricît ar încerca să îmi explice oricine contrariul.
Ipocrit e Ion Iliescu atunci cînd participă la seminarii ale revoluţionarilor reuşind să creeze o tradiţie a scuipatului în perioada asta.
Ipocrizie este şi cînd spunem că ne îngrijorăm de soarta Televiziunii Române dar nimeni nu se uită la programele ei.

Ipocrizie, locul tău este aici şi te simţi bine!

Reclame

Comentarii închise la Ipocrizie

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie

Comentariile nu sunt permise.