Ultima din 013.

Toată lumea la sfîrşit de an ureaza ceva. De la omul de pe strada pina politician, ureaza toate cele bune, alea alea fieca etc, etc.
Asa ca ar trebui sa respect tradiţia si sa fac si eu la fel. Deci #fieca, alea alea de anul nou !
Vreau sa mulţumesc persoanelor  care m-au încurajat si care m-au susţinut in proiectul asta care se numeşte Tarot Politic.


Lista este aleatoare si daca sint unii care nu sint incluşi sper sa nu se supere.
Gaşca de la Context Politic – Mihnea, Andrei, Irina si George. Omul de la Sociollogica – Barbu. Reactionarului. Omul din Franţa – ITMorar, oamenii din Canada – Oprea si @bmagla. Sorin si palinca lui. Omul de la 2cvl – Zvonu, si omul de la digi Teo, oamenilor din ducatul Constantei, Boris, Abulafia si omului cu migrena Encica. Celor din agora lui Iocan, Gabi, Edi, Rada, Mishu si celorlalţi de acolo. Sa nu uit oamenii de pe twitter – Malin, Ionuţ, Marius Şuiu, Cătălin, Alina (cea cu steaua)si Elenei. Lui Tase pentru că suportă cind scriu de rău de partidul lui. Lui  Victor ca accepta senin criticile mele. Lui Sorin pentru pasiunea pe care o are si pentru ca in timp, s-a convins ca toţi sint la fel.  Lui Claudiu pentru ca m-a încurajat sa scriu si mai ales pentru ca mi-a dat idei Nu in ultimul rînd, vreau sa sa mulţumesc Rodicăi Creţu carea a avut răbdarea sa îmi corecteze textile si sa le transforme in ceva lizibuil. Menţiune speciala pentru Anatol si fdc.


Lui Lili si Costel, de la Muzeu din Amzei, care stiu ce bere îmi place, lui Mache, de la Tom, care si el a aflat ce bere îmi place.
Cam asta este pe 2013. Am pornit proiectul asta, sper sa reziste si sa crească la fel si dislexic.
Al lumti iani !

Reclame

2 comentarii

Din categoria O data in an

2 răspunsuri la „Ultima din 013.

  1. office@euro-club.ro

    Al lumti iani!

  2. La multi ani si sa ne citim in continuare ! daca se poate, mai bine ! dar cu actuala clasa, ma tm ca va fi mai rau.
    Nu-i nimic, mergem mai departe !
    Sa traim bine (vorba stim noi cui !)