O pozitie in opozitie fata de opozitie

Băi băieţii ăştia din opoziţie, voi ştiţi ce vrea de fapt opozantul ? Care sînt temele pe care el le urmăreşte ? Aveţi idee de ce ar trebui să faceţi ?
Dacă aveţi impresia că sînteţi călare pe cai albi, ei bine nu sînteţi. Sînteţi călare pe nişte mîrţoage care de abia trag şi sincer să fiu sînt fan al protecţiei animalelor ca să  pot să le iau de sub voi şi să ajungeţi pe pămînt să vedeţi cam cum e în tină.


Vă e frică de  contactul cu votantul pentru că vă adresează întrebări stînjenitoare ?  Vă e frică să răspundeţi la întrebări directe ? Foarte bine atunci tot acolo o să rămîneţi în opoziţie, şi nouă nu o să ne pese de ce faceţi voi.
Singurul discurs pe care îl aveţi toţi este referitor la candidatul unic. Da un program unic aveţi mă ? Se pare că nu după cum se vede cu ochiul liber.

Ce probleme aveţi voi ? Ce vreţi voi de fapt, în afară de ajunge iarăşi la putere şi să nu faceţi nimic ?
Şi pentru că tot se vorbeşte de boicot, domnu’ Ungureanu aveţi aici definitia boicotului care nu este aceiaşi cu a dumneavoastră

“A boycott is an act of voluntarily abstaining from using, buying, or dealing with a person, organization, or country as an expression of protest, usually for social or political reasons.” (de aici)

Reclame

Comentarii închise la O pozitie in opozitie fata de opozitie

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.