Bestiar XIII

Justiţie – pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. În general justiţia se face încet astfel încît inculpatul să poate să îşi trăiască bătrîneţile liniştit acasă dacă este bogat şi cu celeritate pentru babă de 80 de ani care a mutat cu doi metri gardul de la proprietate e pămîntul altuia.
Raport al inspecţiei judiciare privind atingerea independenţei justiţiei – Ponta este emoţionat.
Petiţie – Text lejer agramat iniţiat de un grup masiv de oameni format în general din doi oameni şi o maimuţa Mihai Gîdea, Adrian Ursu şi încă unul isteric care dă cu căcat pe internet şi al televizor atunci cînd nu se pot uita cei mici. Lingăul Ciutacu a schimbat tabara.
Antena 3 – WC-ul din fundul curţii lui Dan Voiculescu. Din hazna se transmite tot ce emite Varanul. Nu din cauza ei s-au pierdut alegerile.
Europarlamentare – moment în care toţi vor să îşi arate muşchii la o prezenţă de 27 %.
Pupat Piaţa Independenţei – ritual mistic care se desfăşoară periodic în cadrul USL pentru a împăca capra numită Victor Ponta cu varză numită Crin Antonescu.
CJ Constanţa – Instituţie a statului care ia apărarea infractorilor care au deturnat bani de la acelaşi stat. Puşculiţă de partid.
Mazăre – legumă cu suc volatil care are acelaşi comportament cu fasolea săritoare Mexicană. Nu poate fi oprit decît prin lovire la boaşe. În cazul în care ţipă nu se sparge oglinda dar se crapă.


Comisia Nana – Comisie parlamentară condusă de o nană care singura ei calitate e de a fi soţie. Gramatica nu îi este prietenă.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Un răspuns la „Bestiar XIII

 1. Dă-mi voie să bălăresc pe tema dată!

  – Justiţie – dreptatea mea e mai tare ca dreptatea mea; Muie!
  – Raport al inspecţiei judiciare privind atingerea independenţei justiţiei – N-ai priceput ce-am spus adineaori? Vrei să primeşti o citaţie de martor inculpabil? Îţi spunem noi, nu vrei.
  – Petiţie – O scrisorică de care nu-i pasă nici lui Tipătescu, nici Zoiţei, dar despre care Trahanache zice că nu-i, iar Caţavencu zice că poate e. Şi -apoi vine Dandanache şi spune că e, dar s-ar ptea să nu fie. După paşopt et dicuţiones fostam.
  – Antena 3 – B1 fără speranţă de B 2.
  – Europarlamentare – Mai parlamentăm despre euro.
  – Pupat Piaţa Independeţei – Pupăm, pupăm, dar văru’ Costăchel Gudurău, chiar nimic?
  – CJ Constanţa – Nicuşor Constantinescu sau Nicuşor Contănţănescu? Asra dilemă!
  – Mazăre – Bob cu bob. Întreg sau zob? Sauté ou purée? Pas glop, pas glop!