Scurta de luni XVI

Zîmbesc de ceva vreme cînd văd lupta pe care o dau ziariştii angajaţi de o parte sau de alta a baricadei pentru audienţă si evident dreptate, nu-i aşa ?
Mitocani sînt peste tot. Campionii par a fi cei de la Antena 3. Nimic nou sub soare.
În anii 90 sub luminata domnie a Iliescului aveam două cozi de topor în scris, Ilie Merce care scria la săptămînalul Europa (yeah sure, big lol) şi Corneliu Vadim Tudor la Romania Mare. Ambii erau folosiţi de către FSN împotriva partidelor istorice.

Acum avem alte cozi de topor ceva mai dese şi mai multe gîdea, doamna aia cu tigaia veşnic isterică de parcă nu ar avea o activitate sexuală bine definite şi satisfăcătoare, badea care se dezbracă la bustul gol ca să vadă şi duşmanii ce muşchi are, “analistul militar” radu tudor şi mai vechea victimă a regimului năstase mugur ciuvică.
Din cînd în cînd ăştia emit către o proclamaţie către ţara, mai declanşează o vinătoare de vrăjitoare şi se simt bine! Căci ţara îi ascultă.

Mă distrează că de partea cealaltă a baricadei sînt la fel ziarişti care luptă domnule! Foarte bine că o fac dar rezultatele lor tind către zero. Sau aproape zero dacă ne uităm la cifra de oameni care ies în stradă pentru apărarea justiţiei.
Politicienii, de ambele părţi îşi văd de treabă, unii să mai dea o lege care oricum va declarată neconstituţională de către CCR (Mona, Tony FTW!), iar ceilalţi, care formează opoziţia politică, să se dumirească ce au de făcut. Să stea sau să treacă strada. Deocamdată se cearta între ei să se decidă care va apăsa butonul de la stop care va opri traficul.


La mijlocul acestei harababuri se află populaţia din ţara asta care stă şi se uită la cît de isterici sînt “formatorii de opinie” şi întreabă la fel ca locuitorii Bruxelles-ului din bancul despre despărţirea statului belgian în două entităţi Valona şi Flamandă: Şi noi belgienii ce facem?

Reclame

2 comentarii

Din categoria Greata cotidiana

2 răspunsuri la „Scurta de luni XVI

  1. Da, politicienii nu se mai dueleaza public, platesc ziaristi sa o faca in locul lor in timp ce ei isi pastreaza bunele relatii pentru orice eventualitate :)))

  2. ” eu cu cine votez?”:))