In soapta.

Citiţi cifrele cu voce mică şi mai apoi întrebaţi-vă de ce am ajuns aici.

1

2

3

Atît.

Reclame

15 comentarii

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

15 răspunsuri la „In soapta.

 1. Dacă nu ai ce face … be my guest … o să le găsești! 😉

  • tocmai ca ma ce face. eu zic sa o lasam asa cum a cazut, iti mai zic o data si aici : da ma cedez eu primul si imi vad de treaba mea. tu nu poti sa intelegi parereile mele, eu te citesc cu ochi mult prea subiectivi.

 2. Cum nu?
  Cam primul am cerut demisiile tuturor miniștrilor care nu și-au făcut treaba cu accidentul aviatic.
  Am strigat primul ca-i o mare prostie mutarea sts la m.a.i. … pana sa preia tema trompetele basiste.

  😉

 3. Pentru ca a fost o cardașie politica iar pdl s-a futut pe rând cu pnl, psd, pc etc … iar acum pe ultima suta dosarele ținute pe loc din „înalte rațiuni politice” au explodat iar tanti justiția și-a făcut treaba.

  De aici ura mea fata de meriner … el mi-a promis ca mă scapă de sistemul ticăloșit … ca să constat după 10 ani ca nastase a fost pistol cu apa pe lângă el.

  • Nastase nu a facut nimic ca sa apere independenta judecatorilor sau procurorilor. Sa ne aducem aminte cum hotarau in sedintele PSD cine sa fie anchetat de procuratura. Asa ca mai usor cu Nastase pe scari.

  • Decit tu cautionezi impostura si ipocrizia ? nu te-am auzit niciodata criticind ceva ce face musiu plagiatore. So, ma lasati va rog ….

 4. Tanti justiția lucrează greu pe civil în penal e altă mâncare de pește … principiul celerității … au fost hotărâri cu casare și rejudecare … dosare întoarse la parchet pentru completări, etc … cu chichițe avocățești nu poți sa o tărăgănezi mai mult de un an în penal 😛

  PS și nu te mai uita în gura idioților gen ponta și sova … „codul ala stalinist” a fost bun, problema nu a fost codul ci oamenii care l-au șuntat 😛

 5. Un supra-DNA care sa ancheteze DNA pentru dosarele ținute la sertar atâta timp? Ok, l-ai prins … arde-l, nu-l ține la sertar să-l arzi când te coafează pe tine.

  • sau poate legi mai bune pentru ca sa nu se mai opreasca procese din cauza chichitelor avocatesti ? sau a parlamentului ? Aici nu e vorba de dosare tinute la sertar ci de dosare ca sint deja la tribunal si se judeca. Par egzamplu al lui Ghita tv de 11 ani si se va prescrie in curnd daca nu cumva s-a oprescris deja .

 6. De retinut că dosarul primarului arădean s-a dovedit o lucrătură, iar el a scăpat. Pe bune.

  • Corect ! Asa este ! Ce ma scandalizeaza pe mine sint cifrele. Nu este posibil ca intr-o societate functionala un dosar sa dureze 11 (umsprezece) ani ! Procesul ENRON a durat vreo trei ani !

   • cris

    hehehe, pai ENRON nu s-a judecat in republica infractionala romanica! asta-i boala vechie, cu procese care dureaza si 20 de ani, citeste-l pe Caragiale si-ai sa vezi ca si atunci exista problema asta. neocomunistii nori le tergiverseaza pana se prescrie fapta, nu te-ai prins?

   • Da, dar procesul Enron nu a fost cu politicieni romani