Scurta de luni – XX

Azi, de Dragobete, ar trebui ca cele două mimoze care conduc cea mai incompetentă alianţă politică din România ar trebui să se împace, zic gurile rele.
Alte guri, la fel de rele spun că asta nu se va întîmpla pentru că Victor nu îl vrea pe Klaus în preajma lui.
Pînă una alta, distracţia continuă. Nu că nu ar fi funny să îi vedem împăcîndu-se şi dînd vina pe Băsescu pentru criza prin care a trecut alianţa. Dar, şi mai funny ar fi ca PNL să intre în opoziţie şi să înceapă să critice politicile guvernului şi ale alianţei din care a făcut parte.

Mi-l şi închipui pe Nicolaescu care o să înceapă să peroreze despre politica de sănătate a lui Nicu Baniciou, şi pe bunica Cîmpeanu care să se plîngă de politica socială iresponsabilă a lui Marian Sîrbu de exemplu sau şi mai elevat să o văd pe deputata/avocata/mediatoarea/bibliotecara Alina Gorghiu cum ne va explica cum PSD vrea să subordoneze justiţia şi cum în comisia pentru aceeaşi amărîta justiţie din Camera Deputaţilor se iau hotărîri pe şest la care PNL nu a participat niciodată şi nici nu avea cunoştinţă de ele pe principiul că dacă nu mănînci usturoi, nici gura nu îţi miroase a  <introduceţi aici elementul surpriză>


De asemenea vreau să îl văd pe Valeriu Zgonea înfierînd de sabotarea legilor USD de opoziţia condusă acum de PNL şi să îl mai aud o dată pe Bogdan Teodorescu dînd idei celor din USD aşa cum a dat şi celor din PSD sau USL . (pentru cine nu ştie Bogdan Teodorescu este cel care avenit cu idea de a nu mai fi atacat Băsescu ci cei din jurul lui că sînt mai vulnerabili – nu că nu ar merita cu vîrf şi îndesat unii).

Şi ca o acoladă la toate acestea vreau să văd  „opoziţia”  făcută de PDL, FC şi cine o mai fi pe acolo cum aplaudă acest moment unic de la care ea a lipsit pentru că era ocupată cu altceva. Orice altceva.
Spunînd toate acestea, mi-am pus berile, promise la un pariu, deoparte ca să ştim măcar că ne alegem cu ceva din toată găinăria asta care se desfăşoară sub ochii noştri.

P.S. Scurta de luni a ajuns la numarul XX (ics ics sau 20). Fiesta !!

Reclame

5 comentarii

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

5 răspunsuri la „Scurta de luni – XX

 1. Jax

  Congrats! Dar unde-i leul de la XX Century?
  Oricum,astept cu interes sa ajunga la XXX

 2. dynamytejon

  Reblogged this on UN TARAN,DAR CE TARAN!.

 3. Pingback: Scurta de luni – XX | UN TARAN,DAR CE TARAN!

 4. George Visan

  E ceva suprarealist in modul in care PNL si PSD si-o vor da din opozitia, respectiv de la putere. :)))))