Fara alternative.

Acum că ne-am lămurit cam cum se joacă cu lopăţica la groapa de nisip cei doi mimozei ai politicii româneşti de tip strutocamila, nu puteam să nu ne uităm la alternativele din „opoziţie”.

Palpatine-Vader-2012-Election-Bumper-Sticker2

Aceste alternative nu prea sînt sau dacă sînt, sînt atît de bine ascunse încît nimeni nu ştie de ele.

O parte din PDL a fremătat de plăcere la auzul despărţirii liberalilor de aliaţii lor naturali, socialiştii lui Ponta şi securiştii lui Voiculescu, încît ei ar fi gata să îl dosească bine pe Predoiu astfel încît George Crin să poate accede la sinecura prezidenţială, atît de mult dorită, în mod cert cu nişte voturi dinspre tabăra  PDL-ista.

Mama Natură a politicii româneşti a ieşit şi ea la rampă spunînd că şi ei îl vor pe Crin în cuget şi în muget.

FC-ul este sigur de candidatura lui Ungureanu astfel încît ei, încă, nu au placeri publice la PNL. Incă.

Trăgînd linie şi adunînd vedem că de fapt „opoziţia” nu are candidat şi nici nu pare să vrea să deţină aşa ceva pentru că, aşa cum lesne se poate constata, bate un vînt de primăvară – vară în zona aia.

Liberalii, după ce au descoperit brusc valorile statului de drept şi ale justiţiei, în momentul în care au ieşit de la guvernare au devenit brusc apostoli, uimiţi, ai dreptaţii si democraţiei

Mă aşez pe marginea şanţului, sparg seminţe de floare (doi lei conetu’) şi mă uit la acest freamăt şi strigăt care bîntuie „opoziţia” care nu a facut altceva decît să se auto-saboteze prin inactivitate în ultimele luni.

Lightning

Aşa cum spunea un înţelept şcît de la malul mării:

“Tîmplarul trăieşte cît trăieşte apoi moare.”

P.S. În altă ordine de idei, liberalii sînt în a doua zi de mirare şi de surprindere că Antena 3 îşi revarsă dejecţiile asupra lor. Las’ că trece cu Christian Dihor băieţi !

Reclame

Comentarii închise la Fara alternative.

Din categoria Dumb politics, Political Zombies

Comentariile nu sunt permise.