Despre iertare, oportunism si Mircea Diaconu

Reiau aici o zisă a unui domn pe care, din păcate îl văd prea rar:

“Cînd politicianul e prins că a furat, omul de rînd îl iartă, pentru că e „băiat de băiat” și, oricum, „oricine ar lucra cu miere și-ar da cu ea pe la gură”.

(imagine via Gandul)

Deci, români, bucureşteni, duceţi-vă să semnaţi pentru Mircea Diaconu. Admiraţi-i voinţa de fier în a lupta împotriva justiţiei. Uitaţi-vă la ce cusătura excelentă are în jurul fundului de la pantaloni, în locul ăla unde i se împreunează posteriorul cu scaunul pe care nu vrea să îl părăsească şi care crede că i se cuvine de drept.

Voi ăia care semnaţi pentru Mircea Diaconu (link la alt articol), ar merita să trăiţi în falsa meritocraţie înscăunata de dînsul şi să fiţi furaţi şi batjocoriţi. O meritaţi din plin pentru că nici voi nu sînteţi mai prejos decît acest actor care a fost odată mare iar acum preferă să fie mic, meschin şi să se agaţe de scaun ca toţi ceilalţi.

(imagine via B365.ro)

Singura diferenţa dintre Mircea Diaconu şi Gigi Becali este că primul este liber (din păcate) iar al doilea este la închisoare.

El nu a furat bani, el vă fură încrederea pe care voi i-o acordaţi!

Deci bucureşteni, semnaţi pentru Mircea Diaconu şi nu vă mai scandalizaţi atunci cînd vi se cere şpagă, cînd sînteţi fraţi sau cînd drepturile voastre sînt încălcate.

O meritau din plin bă!

Reclame

4 comentarii

Din categoria Greata cotidiana, Istorie politica, Miorita laie laie bucalaie, Veselie in toata tara

4 răspunsuri la „Despre iertare, oportunism si Mircea Diaconu

  1. Old bear

    Nu degeaba,cabotinu`la care faci referire a avut ceva succes în rolurile de prostănac! Era-n elementul lui!…

  2. George Visan

    Un cersetor politic….

  3. Mai bine îmbătrânea frumos, ca un actor iubit de public. Așa, va fi perceput ca un jeg de om politic care se face de râs.

  4. Pingback: Despre iertare, oportunism si Mircea Diaconu | UN TARAN,DAR CE TARAN!