Un raspuns domnului Stefan Vlaston.

„‘Let me out, let me out,’ the spirit cried. And the boy, thinking no evil, drew the cork out of the bottle.”

Plecînd de la acest articol m-am decis să îi scriu domnului Ştefan Valston.

Domnule Ştefan Vlaston, dacă vă întrebaţi de ce lumea nu vine la vot, acum în 2014, o faceţi fie prea tîrziu, fie pentru că nu vedeţi dincolo sticla geamului din turnul de fildeş în care vă aflaţi.
Cu stimă vă anunţ că lumea nu vine la vot pentru că s-a săturat de clasa asta politică pe care aceiaşi lume a adus-o la putere.
Nu am să vin la vot pe 25 aprilie pentru că nu văd de ce aş veni să votez o clasă politică în care 90 % sînt nulităţi iar restul de 10 % nu se adresează votantului simplu.
Nu există partid care în momentul ăsta să mă reprezinte, nici unul nu spune „am să fac” toţi spun „o să facem” cu asta o să rămînem. Din păcate o taxă pusă de partidul x, evident pentru binele românilor, nu va fi anulată de partidul y, chiar dacă partidul y ştie că taxa e oneroasă şi nu este bună.
Integritate? Ha, ha, ha, bun, m-am oprit din rîs şi continui spunînd că partidelor româneşti le lipseşte integritatea nu pentru că nu ştiu despre ce este vorba ci pentru integritatea e un cuvînt care poate fi aruncat oricînd în lupta electorală fără ca mai apoi să şi fie aplicat. Din păcate de asta suferă toate partidele româneşti fără deosebire.
Toate partidele politice româneşti sînt nocive fie că ele sînt de stînga sau de dreapta. Sînt nocive pentru că nu au doctrine, nu au soluţii, numai promisiuni. Din păcate toate promisiunile sînt elegante dar ar fi o tîmpenie să te şi ţii de ele.
Sar peste restul întrebărilor dvs. pentru că simt că nu mai are rost să mă zbat să găsesc răspunsul. Nu există om politic pe gustul meu, iar partidele nu mai pot face nimic în cele 55 de zile care au mai rămas pînă la alegeri ca să mă facă să vin la vot. Ele partidele sau ei oamenii politici, trebuiau să facă pînă acum asta! Nu au făcut-o pentru că în ele trăieşte speranţa că românul va veni oricum şi oricum se va alege unul din lista propusă.
Închei spunîndu-vă că absenţa la vot reprezintă singura sancţiune pe care un votant o poate da clasei politice actuale. Din păcate aceasta nu reprezintă un semnal pentru politicienii care formează partidele din România.

Reclame

3 comentarii

Din categoria Political Zombies

3 răspunsuri la „Un raspuns domnului Stefan Vlaston.

 1. Poţi trăi bine în insulele Oceaniei şi să nu-ţi mai prindem oscioarele pe mioriticele plaiuri în veacul vecilor, ţie şi tot neamului tău, trecut prezent şi viitor(după 25 mai).
  Ce ai votat în ’90, ’92, tu şi neamul tău TOT(bunici, părinţi,fraţi, cumnaţi …) pe Havel Iliescu ? Te smiorcăi ca un ţîcă, poate-ţi cade drobul de pe cuptior în scăfîrlie să te trezeşti la realitate.
  Numai votînd/mergînd la votare poţi alege , numai votînd ai drept să înjuri , pe ăia care i-ai votat şi pe ăia care nu i-ai votat, altfel eşti o japiţă urlătoare pe internet (cu blog).

 2. Dacă ar absenta 80-90% ar fi un pumn, nu o palmă.

  • pop

   romania est tara minciuni a mincinosilor a hotilor de aceia are parte de conducatori perversi oameni de nimic asa ne vom autodistruge complet