Lista de cuvinte

Avînd în vedere că sîntem în plină şi nedeclarată campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, cei mai vocali se pare că încep a fi cei de la PMP prin cele mai autorizate voci ale partidului: Elena Udrea, Elena Băsescu şi Cristi Preda.

vaderpinataPrimele două amazoane ies cu pieptul gol la luptă cu opoziţia, ele, evident, nu fac altceva decît opoziţie la opoziţie, că aşa e în tenis!

Punctajele sînt aproape asemănătoare şi mă întreb care este consultantul care le-a făcut/Căci dacă există vreun consultant care a făcut aşa ceva este fi prost fie incompetent. Eu mizez pe a doua, pentru că dacă ar fi prima ar fi foarte grav.

Ca într-un simultan de şah au apărut două declaraţii pe aceeaşi temă.

Prima a ieşit la rampă Elena Băsescu cu o declaraţie plină de simţire care face orice opozant al PSD-ului să îi crească inima. De uimire, nu de altceva.

1017397_507662139349100_727570906_nAGERPRES: Cu toate acestea, dacă ar fi să-i caracterizați, pe scurt, pe prezidențiabilii anunțați deja, ce ați spune? Spre exemplu, despre dl. Cătălin Predoiu, prezidențiabilul PDL?
Elena Băsescu: Pînă nu o să scape de prunele din gură, nu cred că îl pot considera prezidențiabil. Cred că are și o problemă de dicție domnul Predoiu.”

Duduie, că nu îţi pot spune altfel deocamdată, mai ai pînă să devii o doamnă în ochii mei, ia încearcă să citeşti tu la primă vedere următoarele cuvinte:

Buiestru, curpăn, indescriptibilitate, imprescriptibilitate, grindă de rulare, protuberanţă, autohagiograf, cacozelie.

Şi ar mai fi dar mă rezum la astea ca să nu vă pun în dificultate.

În viraj vine repede doamna Udrea care şi ea face campanie la europarlamentare viguros.tumblr_mp0ozkjzdI1qa5045o1_500

Bă deci aşa m-am săturat de non subiectele astea şi non carismă pe care o deţin cele două doamne încît cred că de acum am să ignor ceea ce se numeşte PMP pînă nu îşi va schimba discursul. Păi ori facem politică mare ori ne jucăm la grupa mică. Deocamdată văd că grupa mică li se potriveşte de minune.

O notă aparte o face Domnul Cristian Preda care are, nu are treabă, ca şi colega lui de partid Elena Băsescu o atacă de Monica Macovei. Bre nene, sînt alegeri europarlamentare, vorbim despre altceva aici, nu e mocirla localelor şi nici grobianismul parlamentarelor, ca să nu mai zic de prezidenţiale. Deci schimbă discursul că e stupid.

Aştept să văd ce fac şi celelalte partide, deşi constat că discursul e oarecum la fel şi tot politica lui bă’ p’a mamii dumneavoastră să face.

Cînd spuneaţi că începe campania aia?

Reclame

3 comentarii

Din categoria Dumb politics, Political Zombies

3 răspunsuri la „Lista de cuvinte

  1. Jax

    Eu nu votez dupa cum discurseaza duduitele,ci dupa cum coafeaza!

  2. Udrea nu-i proasta Misule. Nu iti place, asta pot intelege, dar ca e proasta…

  3. Cum ziceam, proaste de bubuie, da’ fudule.