Scurta de luni XXVIII

Sau despre ipocrizia bisericoasă a politicianului român

Şi e lunea de după perioada cînd majoritatea românilor devin brusc pioşi şi trec pe la biserică în noaptea de Înviere. Mai puţin madam Firea că ea o ţine cu justiţia divină de o săptămîna. Săptămîna Patimilor.
Un val de ipocrizie bolnăvicioasa se abate brusc peste ţară. Pe valul ăsta fac surfing o gaşcă de politicieni care se întrec în urări de bine şi poze care mai de care creştine.
zgoneaAm fost surprins să aflu că de data asta Domnul Victor Ponta nu a mai spus nimic de vina lui Traian Băsescu. Nu avea toate datele necesare.
Bomboana pe colivă a pus-o nimeni altul decît al treilea om în stat Valeriu Zgonea care a anunţat pompos că familia lui s-a mărit cu un nou membru un iepure. Viu. Să-i trăiască!

vader1111Dar domnul Zgonea ar trebui să nu uite că un iepure nu e o pisică sau un cîine şi deci ţinut în casă el se răhăţeşte tot în casă, iar dacă e liber el se va răhăţi cam peste tot. De asemenea vă şi muşcă. Iepurele e aşa un fel de PSD în lumea animalelor, crezi că e prost dar de fapt el e numai şmecher. Îţi lasă urme solide peste tot şi e greu să scapi de mirosul lui.

Adevărat a Înviat!

Lecturi suplinentare :

La vânătoare de atei…

7 chestii care ma scot din Sfintele Sarite

Reclame

Un comentariu

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Un răspuns la „Scurta de luni XXVIII

  1. Vai cat ma enerveaza „evlavia” sezoniera a astora. Dar cand fura, Dumnezeu le lipseste din minte. Le e mai frica de DNA decat de „justitia divina”.