De la Teleorman la Titanic

Update : Victor Ponta merge pe apa ! Vezi aici !

ponta-tras-cu-barca-1_resize ponta-tras-cu-barca

Marţea sînt trei ceasuri rele pentru toată lumea. Marţea este echivalentul calendaristic al pisicii negre care îţi taie calea cînd ţi-e lumea mai dragă sau a lui Băsescu atunci cînd îi mai dă cîte o scatoalcă lui Victor Ponta.
Aşa e de la Zamolxe încoace pe aceste meleaguri.

darthtuilik

Singura diferenţă dintre marţea asta şi marţea trecută este că astăzi sîntem imediat după Sărbătoarea Paştelui la creştini (antisocializarea şi-a spus la mine cuvîntul şi am sărbătorit paştele la mijlocul săptămînii trecută).

Tradiţional, la români, de paşte, atunci cînd cade în aprilie sau mai pe lîngă frumoasele tradiţii care aduc tot creştinul de clasa mijlocie la biserică şi pe politician îl face să devină brusc credincios şi adîncit în bunătatea caracteristică credinţei mai există ceva, inundaţiile.

Inundaţiile sînt un fenomen tradiţional românesc şi care desăvîrşesc trăirea pe aceste meleaguri. Din păcate Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu au fost elevi buni al primului hidrolog al ţării care cred că le-ar fi putut spune că pe lîngă banii care se pot fura de la drumuri mai există o sursă de finanţare, anume digurile.

După ce a petrecut Paştele în Delta Dunării (merită văzute pozele, deci clickie pe link vă rog), probabil pentru a se obişnui cu apă care se află mai peste tot, premierul nostru împreună cu premierul hoardelor de zombies teleormăneni, Liviu Dragnea au fost în vizită de lucru în satele inundate. Surprinzător, oroare, cutremurător, drumurile care au fost asfaltate de către TelDrum sînt acum inundate.

Ieri Dragnea a fost cu o vice barcă pe acolo unde oamenii locului stăteau pe lîngă ea în pînă la genunchi. Azi a venit rîndul primului ministru să îi întrebe pe săteni cum s-au simţit de Paşte.

titanic-3d_184243-1600x1200

Bine că nu trece vreun fluviu prin Teleorman că poate ajungeau acolo cu fregata Ferdinand şi făceau schema aia din filmul Titanic.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Un răspuns la „De la Teleorman la Titanic

  1. Jax

    România a facut Breaking si aici! 4 morti si 250 evacuati in sudul tarii,numa’ sa merg eu la somn ingrijorat:(