Discursurile din seara de 25 Mai

Au trecut alegerile europarlamentare şi, în seara de 25 mai (Duminica Orbului, iarăşi!), partidele îşi pregătesc cuvîntările de succes sau de înfrîngere.

PSD, prin vocea cea mai autorizată a partidului, prim-ministrul Victor Ponta:

În primul rînd vreau să vă mulţumesc pentru votul dvs., care ne-a dat un procent nesperat de mare. Chiar dacă prezenţa a fost la un minim istoric, raţiunea a învins. Vom arăta românilor că ne vom lupta la Bruxelles împotriva amestecului în treburile interne şi impunerea unor legi care nu pot conveni colegilor mei din partid, cei care păstoresc judeţele patriei.

Vreau să mulţumesc întregului electorat care ne-a votat, dovedind astfel o maturitate la care nu ne aşteptam nici noi pînă acum.

O menţiune specială pentru judeţele Teleorman, Ialomiţa, Brăila şi Argeş, acolo unde spiritul civic a adus la vot un procent de 200% pe alocuri (şi cînd zic “pe alocuri”, mă refer bineînţeles la bunul meu prieten Liviu Dragnea din Teleorman) chiar a depăşit şi acest procent considerat de noi aproape mulţumitor. De data asta sistemul nostru de furt a fost mai bun decît al lor! Trăiască România Liberă! Cu ajutorul lui Dumnezeu şi a Prea Fericitului Patriarh Daniel, am înfrînt!

PSD nu are mesaj de înfrîngere, din cauza unei opoziţii obtuze, amorfe, fără cap şi fără coadă.

PNL, prin vocea lui Crin George Laurenţiu Antonescu:

1) Liberali, avem un procent de 25%! Sîntem vocea cea mai reprezentativă a opoziţiei reale la regimul complex şi tiranic al lui Băsescu împreună cu acolitul său Victor Ponta! Niciodată în istoria României liberalii nu s-au aplecat în faţa istoriei. Da, am dovedit cîrcotaşilor că noi sîntem independenţi şi am fost independenţi mereu. Nu ne-am plecat în faţa PSD şi, iată, am cîştigat!

Liberali! Lupta noastră nu se opreşte aici! Victor Ponta, teme-te, căci atunci cînd noi vom ajunge efectiv la putere tu vei avea o soartă crudă! Atunci zeii nu îţi vor mai fi favorabili şi te vom învinge cu propriile arme. Tu şi baronii tăi ați înţărcat bălaia (aceasta este o figură de stil, pentru a se observa că şi Crin Antonescu poate vorbi la fel de simplu pentru a fi înţeles de oricine)!

2) Încă o dată, hidra socialistă reprezentată de Victor Ponta ne-a arătat că nu are niciun Dumnezeu. Cu ajutorul dictatorului care se află la Palatul Cotroceni, Ponta împreună cu ciracii săi au manipulat rezultatele acestor alegeri care se voiau a fi democratice. Ei bine, domnilor, ele nu au fost pentru că, iată, procentele pe care le-am luat nu reprezintă realitatea din teren. Continuăm lupta cu această hidră care ne înlănţuie şi nu ne lasă să ne dezvoltăm ţara! Din păcate, în aceste momente cruciale politica română va fi lipsită de un om a cărui putere şi determinare ne-a mînat la luptă, domnul Crin Antonescu!

1011110_675453199183011_331690811_n

PDL – Vasile Blaga:

1) În aceste momente, cînd rezultatele alegerilor sînt cunoscute, nu mai putem spune că în România nu a cîştigat democraţia! Chiar dacă nu ne-am atins scorul pe care ni l-am propus, noi, clasa politică, sîntem convinşi că viaţa merge înainte şi va dovedi pînă la urmă cine a avut dreptate. Pe de altă parte, victoria partidelor de stînga ne mai arată o dată că populaţia nu este încă pregătită pentru viitor şi pentru schimbările radicale pe care i le-am propus. Mulţumim încă o dată votanţilor şi susţinătorilor noştri şi îi asigurăm că încercăm din răsputeri să ajungem acolo unde doresc ei. (Finalul cu “unde doresc ei” este deschis.)

2) Am fost furaţi şi iată că înţelegerea dintre socialişti şi liberali funcţionează, chiar dacă aruncă cu praf în ochii electoratului. Să nu uităm totuşi şi contribuția pe care a avut-o şi Antena 3 la denigrarea noastră. Edecarii Antenei 3 şi-au făcut datoria şi au speriat electoratul onest care dorea să ne voteze.

h7543EC56

UDMR:

1) Megnyertük!

2) Én nyertem!

PPDD:

1) Am înfrînt ciocoii și am arătat că noi sîntem cei care ţin steagul sus! Au mai trecut și alții prin prizonierat politic. Credeam că le știu pe toate, însă abia acum m-am convins cum este țara asta, cum e condusă și de cine. Ciocoii nu vor putea opri dorinţa mea de a salva poporul român de ei.

2) Ne-au furat, nu acestea sînt procentele reale ale noastre! Numai o minte înceţoşată ca a ciocoilor care conduc acum România putea face asta. Au răpit libertatea poporului, au furat banii noştri, au încercat să ne pună pumnul în gură! Nu vor reuşi, vom lupta pînă la capăt!

Noi toţi ceilalţi stăteam la o bere şi rîdeam. De toţi!

Darth_Vader

Reclame

3 comentarii

Din categoria Campanie 2014, Greata cotidiana

3 răspunsuri la „Discursurile din seara de 25 Mai

  1. Crin George Laurenţiu Antonescu ? Asta e gluma ? Sau tipul asta are numele la toata clasa 🙂 ? Vai de mine ! In cheama Crin George sau Laurenţiu Antonescu :))))

  2. PMP, maestre, unde e? offff…