Zile de rațiune, zile de …

1) ponta: nu este adevărat că am fost la Eurovision cu avionul privat al lui Voiculescu. Am fost cu avionul privat al lui Ţiriac!

2) Gigi Becali fost deputat sau senator PNL: Eu ca să dea întreruperea mai stăteam aşa cu gulerul. Ce voiați, să stau drept? Păi mă vedea judecătorul şi nu îmi dădea nimic. Şi atunci stăteam şi eu mai strîmb aşa, să impresionez”
2. a) Spiritul mi-a fost omorît, iar acum o să fac doar pentru sufletul meu. Mă interesează banii.

 

3) Cornel Nistorescu sau Nistosexu – nu se ştie prea clar: Gherghina Ciulei – urmașa Elisabetei Rizea; Toate interpretările magistrale din filmele cu țărani pălesc în fața unei Gherghine Ciulei, așezată pe un scaun și pornită împotriva nedreptății.
4) Maria Grapini: Că un copil crescut la ţară, în credinţă, mi-a plăcut că PC pune mare accent pe credinţă, familie, şi mi-a mai plăcut că pune foarte mult accent pe statul de drept.
5) Robert Negoita – mistrețul cu colți de argint îl reclamă pe Ghiţă că al doilea vrea să îl îngroape pe primul pe dealuri.
6) victor ponta I – Poziţia României am exprimat-o eu.
Ludovic XIV – L’etat c’est moi!


7) Meritocraţia PSD : doctorandă în creşterea vacilor şi licenţiată în drept la o universitate privată, Roxana Teodora Cozmanciuc, soţia deputatului Mugurel Cozmanciuc şi fină lui Relu Fenechiu, a devenit recent consilier juridic la Inspecţia Judiciară din cadrul CSM.
8) Dan Sova se cacă pe ea de instituţie a statului: sub mandatul lui, subalternii săi au găsit un tertip pentru că, folosindu-se de o altă bancă, să îi returneze garanţia printr-un act semnat la 11 noaptea, deşi unii din colegii lor îşi dăduseră avizul pentru a transfera garanţia către DIICOT. Ng, ng, ng !

1426306_266724096808325_1594487850_n

Toate astea în numai cîteva zile. Trăim vremuri interesante!

Reclame

3 comentarii

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana

3 răspunsuri la „Zile de rațiune, zile de …

  1. LSD for da pipăl

  2. Pingback: Zile de rațiune, zile de … | UN TARAN,DAR CE TARAN!

  3. George Visan

    Am vaga impresie ca politica de la noi este generata de o serie intreaga halucinatii colective de natura psihedelica!