Pe-al nostru steag e scris #uimire

Pe-al nostru steag e scris unire,
Unire-n cuget și simțiri
Și sub măreața lui umbrire
Vom înfrunta orice loviri.

Star_Wars_Love_Bad_Boys_Black_Ladies_Shirt_POP„O alianţă naturală, dacă vom avea scorul necesar, va fi cu PNL. Nu vom avea probleme doctrinare (…) Am guvernat foarte bine cu ei în 2005-2007”, a declarat Vasile Blaga.” Cu Crin sau fără Crin, e treaba lor” (de aici)

Nu am contribuit niciodată la disiparea forţelor de dreapta. De aceea, am ajuns la concluzia că trebuie să avem discuţii cu PNL, PNL şi PDL fiind principalele forţe de dreapta din România”, a explicat Blaga.” (de aici)

Gata ne-am scuipat o vreme dar gata joaca asta nu mai ţine!
Trebuie să ne unim să să uimim în acelaşi timp. Noi vrem la putere! De ce dracu lumea spune să ne reformăm? Noi nu avem nevoie de reformă internă! Noi avem nevoie de putere şi să putem să facem legi pentru noi, să cîştigam licitaţii şi să ne plîngem de ce proastă e guvernarea PSD-ului deşi şi noi la rîndul nostru propunem o mulţime de soluţii de stînga.

„Am văzut că şi statutul meu personal începe să se amelioreze în intenţiile dlui Vasile Blaga, ceea ce mă face desigur mai optimist, în ciuda vîrstei mele înaintate. Nu are cum face dl Vasile Blaga o propunere în sensul acesta, pentru că PNL este fondator al USL, PNL a fost, este şi va fi pînă cînd va exista USL o parte componentă a acesteia şi a respectat şi îşi respectă şi în opoziţie şi la putere toate angajamentele şi, ca atare, nu avem cum pe un asemenea subiect să avem un dialog cu Vasile Blaga şi cu PDL. Deci, încă o dată îi mulţumesc, pentru că e vorba să fim politicoşi” (de aici)

images11111111
„Comisia parlamentară vrea să ancheteze şi să judece procurorii, cu scopul (1) de a îşi scăpa membrii USL de anchetă prin intimidarea şi ameninţarea procurorilor, mai ales acum în timpul procedurii de numire a unor noi şefi la Parchetul General şi DNA; (2) de a decredibiliza ancheta şi pe procurorii care lucrează în aceste dosare; (3) de a minţi opinia publică din România cu privire la scopul legitim şi legal al acestor anchete, care nu este cum au votat oamenii, ci dacă şi cum s-au comis fraudele; (4) de a-i minţi şi pe europeni ori americani pentru care frauda la alegeri/referendumuri nu este admisibilă şi este sancţionată penal, iar Parlamentul nu intervine în anchete” (de aici)

Pe noi nu ne interesează chestiile mici, meschine cum ar fi o piaţă concurenţiala liberă, impozite mai mici, integrare în UE. Nu, noi vrem votanţi pentru ca să fie idioţi utili şi să ne acorde increderea lor după care să putem rîdem de ei.
Nu ne mai interesează că în 2012 le spuneam că sînt un grup infracţional organizat care încearcă să dea o lovitură de stat. Nu! Acum sîntem prieteni, iubiţi, amanţi de conjunctură ca să oprim hidra roşie care nu ne lasă să cîştigăm noi mai mulţi bani!

image-postbgalact-0-watermark
„Putem discuta, am văzut şi o declaraţie a lui Blaga, dacă e posibil şi asta înseamnă fuziune, pentru că într-adevăr un partid mare să se realizeze. În dreapta nu am avut niciodată un partid foarte mare, în vreme ce în stangă avem un monolit (…) În PNL există disponibilitate pentru a purta chiar o astfel de discuţie” (de aici)

 Știind că-n viața trecătoare
Eterne fapte-am împlinit
Și chinul morții-ngrozitoare
Bogat, bogat e răsplătit.

Gata, vrem fuziune, vrem unire, vrem să arătam poporului că noi sîntem ăia care îl apară ! Nu contează că sîntem mici, fără viziune, fără dorinţă de a cîştiga, că facem blaturi pe plan local ! Nu contează nimic din toate astea!

Noi vrem unire şi atît !

Reclame

Un comentariu

Din categoria Campanie 2014, Greata cotidiana, Political Zombies

Un răspuns la „Pe-al nostru steag e scris #uimire

  1. Moldovan

    No coment