Bestiar XXIX

– În general dacă vreţi să vedeţi ce mai pune la cale PSD ca să facă mişto de democraţie vă uitaţi după interviurile lui Florin Iordache.
În popor i se spune eminenţa cenuşie – mă rog de ce neapărat cenuşie nu ştiu căci văd că lipsa de cenuşiu duce la diverse iniţiative legislative cum ar fi cea prin care proprietarii de păduri pot să defrişeze cît vor şi să îşi facă hotel în mijlocul lor.  Sau cea cu amnistia despre care a declarat că:
Nu vă fie frică că îl scoate cineva din sertar pînă în toamna asta. Pentru a nu da naştere unor discuţii, în 2014 nu se poate discuta despre un proiect de lege care vizează acest subiect.” (de aici)
Cu alte cuvinte  –  stai că vine Victor Ponta preşedinte şi după aia ne descurcăm noi cumva.

– În tot zgomotul făcut de către Cangrena 3 vizavi de Bercea localu’ şi fratele mai puţin inteligent al lui Traian Băsescu s-au mai întîmplat cîteva chestii care au trecut lejer neobservate cum ar fi:

a micuţ) CFR Marfă se restructurează – pleacă nişte oameni în şomaj. Stai, ăştia nu sînt ăia care doreau să scape de dictatură şi au votat maimuţele astea din parlament?
b micuţ) Şeful de cabinet al lui Victor Ponta a fost puţin scos la tablă de către DNA.
c micuţ) Nimeni nu se întreabă ce caută numele doamnei Ponea în tot scandalul Bercea Localu. Cum nu ştiţi cine e doamna Ponea? E soţia Domnului Ponea cel care stătea de vorbă cu Duicu la guvern. Eh da ce mai contează toate astea?

– Revenind la opoziţie, tocmai putem constata că PSD-ul tocmai le ia pînă şi ultimul discurs pe care l-ar fi putut avea ceilalţi. Trecem de mîndri de a fi români, familie, biserică şi armată şi ajungem la capitolul anticorupţie care tocmai a fost confiscat de către social democraţi şi de cutrele de la Cangrena 3.

În fine după ce că avem o vreme la fel de frumoasă ca şi politica fiscală a guvernului, mai avem şi o opoziţie care habar nu are cu ce se mănîncă starea în care se află.

Reclame

2 comentarii

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana

2 răspunsuri la „Bestiar XXIX

  1. Fix, asta e democratie? E bataia intre 2 gasti, dintre care una e mai spalatzica si una mai puciurie.