Un carcalac – Andrei Chiliman

Andrei Chiliman acest ubicuu al politicii din sectorul unu ne arată încă o dată că pe de o parte politică e curvă şi pe de altă parte cum că politicianul este un prostituat.

Andrei Chiliman: „Indiferent dacă voi decide să rămân în Partidul Naţional Liberal sau nu, voi acţiona în conformitate cu principiile mele, care exclud manevrele politicianiste şi cuţitul înfipt în spate!” si mai departe “Voi face tot ceea ce depinde de mine, ca să mă asigur că liberalii nu vor înlocui doar numele lui Traian Băsescu din fruntea României, ci şi modul acestuia de a face politică, pe care îl văd, astăzi, aplicat de omul pe care  l-am susţinut tocmai pentru că s-a angajat să facă politică altfel.”

Unificarea dreptei a început la sectorul 1 În PDL avem acum PNL (via Chiliman), PNŢCD (tot Chiliman), Forţa Civică S1 (tot Chiliman) !

Traseism-politic

“Obiectivul sprijinului nostru pentru PNȚCD a fost contribuția, alături de toți țărăniștii, la renașterea partidului lui Corneliu Coposu.”

Păi nene, ăsta e adevăratul unificator al dreptei, nu ăia ce se screm să fac cu congrese rezoluţii, mandate şi alte dume de astea. Chiliman e pragmatic, îi cheamă pe toţi ăştia la el în birou şi îi întreabă: Bă voi mai vrei să mai aveţi sedii de partid în sectorul ăsta ? Evident ! Răspund mieluşei. Păi atunci vă uniţi mă !  zice Chiliman şi în a şaptea zi, dreapta se uni într-una singură uimită de faptul că deşi nu se pot înţelege vor trebui să coabiteze ca sardelele într-o conservă.

vadersw

“Considerăm că România are nevoie de un proiect politic de dreapta credibil şi capabil să genereze un plan de reconstrucţie a ţării pe acele baze economice, morale şi instituţionale de
natură să transforme societatea românească într-o societate normală, liberă şi prosperă.
Partidul Democrat Liberal (PDL) şi Iniţiativa România Liberală (IRL) împărtăşesc valori
comune şi o viziune comună asupra viitorului României”

Lui Andrei Chiliman i se mai poate spune omul paràndărăt, pleacă din partid că să ajungă tot acolo pe uşa din dos.

Andrei Chiliman este echivalentul carcalacului care în cazul unui război atomic ar fi singurul supravieţuitor şi va domina planeta.

Întrebarea este: trebuie să ne obişnuim cu gîndacii din politica română sau trebuie să îi exterminăm prin vot?

Eu cred că nu şi că oameni politici că cei de tipul lui Andrei Chiliman, Diana Tuşă sau Vlad Moisescu trebuie să dispară laolaltă cu cei care acum un an se izbeau cu democraţia în piept după care o aruncau la coş.  Pentru că mizerie !

Reclame

3 comentarii

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

3 răspunsuri la „Un carcalac – Andrei Chiliman

  1. Pingback: Un carcalac – Andrei Chiliman | UN TARAN,DAR CE TARAN!

  2. vlad

    Andrei Chiliman este un supravietuitor, un om politic care-si respecta principiile si valorile, care nu cade sclav capriciilor unui sef de aprtid cum a fost Antonescu.

  3. Mare mizerie.
    E a noastră. N-o vom elimina decât prin autoamputare. Cine se înscrie?