Trei dinti din fata

Vai ce mai freamăt şi ce mai zbucium, Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu Traian Băsescu. Mă rog coabitare e termenul optimist pentru relaţiile pe care le au de la semnarea lui. Dacă unul îl face “slugă”, ălalalt îl face “epavă”. Dacă unul îl face fraier, celălalt îi răspunde: Ba tu ! Şi tot aşa.

BuQkWG7IQAAjmIC

A COABITÁ ~éz intranz. A locui împreună; a conviețui; a conlocui. [Sil. Co-a-] /<lat. cohabitare, fr. cohabiter.

Păi ce s-a întîmplat pînă acum numai cu asta nu seamănă. De la „matrafoxat” la „slugă„. Dacă iei stricto-sensu termenul de coabitare, nimeni nu ar coabita cu o altă persoană dacă una îl face „matrafoxat” şi celălalt “slugă”.

Aşa că să lăsam circul încă vreo lună, o lună şi ceva pentru că acum, oricum, România e în concediu şi unei mari majorităţii de români i se rupe în 14 de treaba asta.

Dacă Victor Ponta a rupt cu “Trei dinţi din faţă” hîrtia pentru că a cerut-o un sclav al lui Dan Voiculescu înţeleg că de acum acelaşi Victor Ponta nu va mai asigura aşa ceva: „păstrării stabilităţii ţării şi asigurării unui climat funcţional, bunei guvernări şi asigurării încrederii pieţelor internaţionale, prin „armonizarea poziţiilor comune în cadrul puterii executive, cu respectarea atribuţiilor constituţionale ale preşedintelui şi Guvernului„?

Dudley-Strangeways-Bread-Circuses-EPBăi deci lăsaţi-mă să rîd, băieţii se bat în spatele şcolii şi noi îi plîngem, vai sireacii.

E pe dracu!

Sînt atît de sătul de teatrul ăsta, bă, dacă sînteţi bărbaţi vă întîlni la televizor şi începeţi să vă certaţi în direct să vadă şi poporul cît de tari sînteţi. Că de vorbe sînt sătul.

În altă ordine de idei: băieţi,  s-a dat ordin pe unitate să o atacaţi pe Monica Macovei doar pentru că vă sperie gîndul că ea poate fi mai populară (în anumite medii la care voi nu reuşiţi să ajungeţi) decît neamţul ăla cu o charismă de macrou îngheţat sau decît celălalt care e la fel de viu precum o cărămidă pusă în operă unui zidar plictisit de viaţă. Hai să fim serioşi!

Reclame

Un comentariu

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie

Un răspuns la „Trei dinti din fata

  1. Jax

    Dai in eyebrows,dai in fabrici si uzine!
    Your Romanian friend,
    Bogdan