Plimbarea si eugénia

Practic condamnarea lui Dan Voiculescu nu va face nicidecum viaţa românilor mai uşoară. Psihic da ajută, pentru că iată că se poate că unul din cele mai toxice personaje ale vieţii politice şi sociale din România să dispară pentru o vreme. Dar rămân ceilalţi.

Antena 3 s-a transformat într-o biserică de adorare a ilustrului profesor şi de înfierare a tuturor celor care sânt împotriva ei dar gândesc.

Chiar dacă Voicuelscu a plecat rămân ceilalţi care îi duc moştenirea mai departe. Victor Ponta s-a grăbit să dea un comunicat vizavi de libertatea presei şi de rămânerea antenei 3 în peisajul audio vizual care dovedeşte că degeaba este procuror pentru că dacă nici el nu înţelege că nu Antena 3 se închide ci se confiscă clădirea înseamnă că fie el, Ponta, nu înţelege noţiunea de confiscare, fie are consilieri foarte proşti. Mizez totuşi pe varianta a doua pentru că dacă prima ar fi reală ne-am dus dracului.

Şi cum scatofagia este la ea acasă în viaţa de zi cu zi a lui Mircea Badea, încep să cred eugenia este o măsura bună în cazul lui. Şi al Danei Grecu, Radu Tudor, Mugur Ciuvica şi ceilalţi.
Ştiu că sună urât treaba asta cu eugenia dar în cazul acestor specimene este singura soluţie. Nu îi omori însă îi împiedici să se înmulţească căci pot da naştere la monştri ceva mai mari.

Dar să nu uităm că acestor la rataţi, căci oameni nu le pot spune, li se alătura oameni gen Draga Olteanu Matei – mare actor, biată senilă

”Pe mine mă sperie un gând pe care mi-e și frică să-l rostesc! (nu i-a fost frica totusi) Eu cred că Traian Băsescu e în stare să tragă în populație. Mi-e foarte frică să nu încerce prin orice mijloace să facă asta.

Lui nu îi ajunge că a învrăjbit țara și că i-a făcut să se urască. El vrea să ne sfâșiem între noi. Este un om foarte periculos.

Lui nu trebuie să i se dea răgaz. Eu când îl aud cu glas dulce pe domnul Ponta când spune că mai avem doar câteva luni până când scăpăm de Traian Băsescu…”

sau ca domnul ăla de s-a întâlnit cu Dughin – Mircea Dogaru – omul care dorea să nu mai existe CSM, DNA, ANI şi toate cele şi cu care Victor Ponta a semnat un angajament că aşa va face.

Daca pana la 30 septembrie a.c. nu se vor indeplini promisiunile facute rezervistilor de catre formatiunile politice care au alcatuit USL (respectiv daca nu vor fi adoptate de Parlament legile solicitate de rezervisti) SCMD va organiza pichetarea sediului central al PSD pe o perioada nedeterminata, incepand cu 1 octombrie a.c.”. (de aici)

Deci până la urmă problema e la altcineva şi nu la noi, ci la cei care îi tolerează şi le dau atenţie. Până la urmă şi ei se vor frige căci ce e mai frumos decât momentul în care, de exemplu, Dogaru va scoate oamenii pe stradă împotriva lui Victor Ponta pentru că nu i-a dus la Moscova? Cred că în momentul ăla se va deschide o şampanie la ambasada Rusiei.

brain-from-planet-arous-gor

Luni, viaţa în România va fi la fel ca cea din vinerea trecută, problemele vor fi acelaşi, anteniştii şi coprocultura lor va fi tot acolo, Dan Diaconescu va zâmbi liniştit arătându-şi dinţii lui cariaţi la Rromania TV, iar Victor Ponta va fi tot în vacanţa ca tot guvernul de altfel. Nu va curge lapte şi miere, iar atmosferă va fi doar puţin mai respirabilă. Cu adevărat bine va fi atunci când politicul va înţelege că trebuie să lucreze pentru cetăţean nu pentru buzunarul său, iar societatea nu va mai fi împărţită între pro şi contra şi va atrage atenţia politicului atunci când ajunge pe arătură.
E simplu şi la îndemâna numai că trebuie puţină voinţa şi niţel creier.

Reclame

4 comentarii

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Political Zombies

4 răspunsuri la „Plimbarea si eugénia

  1. Un Trecator

    Pentru acuratete, accentul e pe i: EUGENÍE. Altfel e doar un biscuite cu crema :).