Pontonomics comics

INS a folosit un format din 2009 al comunicatului de presa flash. La urmatorul comunicat, din luna septembrie, vor fi publicate mai multe date despre PIB, despre cresterea economica, contributia diferitelor sectoare la cresterea economica etc” – Tudorel Andrei, presedintele INS   h6AE98DAE

În aprilie 1945 ruşii intrau în Berlin dar propaganda lui Gobbels spunea că poporul german va învinge şi va răpune ofensiva sovietică.

În 2014 basiştii ăia de la Eurostat ne anunţă că suntem în lejer în recesiune, Victor Ponta ne spune că nu este adevărat.
Nu ştiu de ce sunt tentat să îi cred pe cei de la eurostat pentru că un alt nume al bolii numite mitomania este şi pontita cronică.

Nu sunt economist dar bunul simţ spune că dacă tai din investiţia să dai salarii la ţârcovnici şi la alte grupuri sociale care ţi-ar putea asigura succesul în alegeri te vei trezi la un moment într-o situaţie cel puţin jenantă.

pontonomics

În mai 1945 un rus bătea la uşa buncărului lui Hitler să vadă dacă mai e cineva acasă, dinăuntru, Gobbles spunea în continuare că Germania va învinge. Rusul a spart uşa şi timp de vreo 45 de ani nu a mai plecat din Germania.

Dacă vă uitaţi pe toate televiziunile internaţionale de profil Europa azi a primit o veste proastă, Europa e iar în recesiunespune Victor Ponta. not-worried-about-economy-somewhat-topical-ecard-someecards

E cam ca în bancul ăla din vremea comunismului: capitalismul e pe marginea prăpastiei noi şi va cădea! Da, dar noi suntem în fundul prăpastiei şi ne înghesuim toţi să vedem cum o să cadă!

Reclame

Comentarii închise la Pontonomics comics

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie

Comentariile nu sunt permise.