Zacusca si karaoke

Victor Ponta a povestit la întoarcerea din China, că Ioan Rus  s-a dus la Beijing cu slănină, brânza, ceapă şi palincă. Am lăcrimat pentru o clipă pentru că primul ministru, soţul, deputatul, şeful de partid, şeful de la Victoriei, mândrul rrromân nu şi-a uitat ţara nici măcar acolo departe în China unde a fost în concediu căci călătorie de afaceri nu o putem numi. Sau tabăra.

Pionieri, flori în buchete sau jerbe s-au abătut către marele conducător al partidului, el fiind întâmpinat cu urale şi ovaţii prin toate locurile în care a fost. Chiar şi în buda trenului de mare viteză.

Propaganda de partid a arăta poporului ăla mândru care a votat cu două mâini Becali şi Dan Voiculescu ca şi el, Victor Ponta, e din popor chiar dacă nu pare. Dacă primul – Becali- mai cred că mănâncă telemea veche de oaie şi rupe pâinea (şi nu sunt un fan al lui) pe al doilea îl bănuiesc de ipocrizie. Cum de ipocrizie îi bănuiesc şi pe Victor Ponta, Dan Şova şi Liviu Dragnea.

Şi ca să nu rămână mai prejos, dacă Victor Ponta a mâncat slănina zacuscă şi ceapa în China, Elena Udrea a cântat la emisiunea WowBiz de la postul de televiziune cocalar Kanal D.

darth vader karaoke

Ca să rezum campania asta se rezumă la cîteva chestii :
Mândria de a fi român – iarăşi
Zacuscă
Brânza – pentru că sunt şi daci în acelaşi timp
Slănină
Ceapă
Karaoke

 

Pâine şi circ.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies

Un răspuns la „Zacusca si karaoke

  1. iar pentru mecanicii auto, Pîine și Cric.