Cutia cu maimute II

Retrospectiva saptaminii

– Romulus & Remus Pricopie si istoria sau cultura generala nu mai stiu exact :
– În ce oraș s-au născut Romulus și Remus ?
– Nu știu dacă s-au născut într-un oraș anume, pentru că ei au fost găsiți de cineva în padure, într-un cuib, cred că vulpea nu era cetățean…

spqr

– Zisu Stanciu : „Va spun despre Nero. Nero a dat foc Romei. Eu va invit ca in noiembrie sa dam foc ultimei ramasite a regimului Basescu. Sa dam foc in Dambovita, sa dam foc in Alba, in Timisoara, in Arad, la Darmanesti, la Caragiale…Sa dam foc in toata tara, pentru ca avem un singur scop: Victor Ponta, presedinte! Victor Ponta, presedinte!”

Nero-7---SmartStart

– Victor Ponta:În momentele de supărare îi spun ministrului Ioana Petrescu că are cel mai nereformat minister.

– Efectul sfinţirii ghiozdanelor : Deşi nu vezi, nu ştii la un moment dat nimic, îţi vine un gând şi ceea ce ai învăţat îţi apare în faţă

– Victor Ponta : Nu stiu daca mai e vreun copil, chiar si de clasa I, care sa nu stie sa umble pe computer, sa nu aiba telefon cu Internet. Nu putem ramane cu manuale vechi din cauza celor care au bani sa cumpere politicieni. Imi pare rau ca au blocat clasa I, dar scoala romaneasca are nevoie de o reforma.

In timp ce : 40,7% din romani au WC-urile in curte, 29% dintre romani se confrunta cu privatiuni materiale severe, 9,8% din femeile din Romania si 14% din barbati au reclamat limitarea accesului la serviciile medicale, din diverse motive: pretul prea ridicat, distanta mare intre domiciliu si unitatea spitaliceasca sau timpul indelungat pentru cei inscrisi pe listele de asteptare.

– Aurel Bondrescu primar PSD Olt  : Fac apel la bărbații partidului nostru să fim măcar la nivelul voinței femeilor. Că am văzut în sondaje că domnul Victor Ponta e ales mai mult de femei decât de bărbați. Să lăsăm invidia deoparte, să nu ne supere, să nu ne jeneze că dânsul are atâta succes în fața femeilor.

Lady DV

– Mircea Cosma un tip lejer anchetat de catre DNA

Victor, o galaxie română-n devenire,
Răsare în universul zidit pe răstigniri,
Pe temelie veche, de piatră și jertfire,
El reînalță o țară
A vechilor români!
Victor Ponta Președinte !

– Votant PSD – Trebuia suspendat de douăzeci de ori şi omorât pentru că a distrus ţara românească, mai rău că Stalin a fost, cizma lui Hitler !

– Purtatorul de cuvant al PSD Dan Sova: Partidul lui Iohannis este singura formatiune cu un membru arestat pentru presiuni asupra alesilor locali.

– Andreea Paul Vass : Acum ascult valurile mării. Ele îmi spun cam așa: 1. Să nu am milă față de trădători. 2. Să unim românii de dreapta. Să ținem România unită. 3. Să nu fac rabat de la valorile mele și voi câștiga”

Reclame

Un comentariu

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies

Un răspuns la „Cutia cu maimute II

  1. Jax

    Papadia:)))