Cavalcada prostiei ingimfate

O dată cu sărbătoare recoltei, apariţia mustului şi a altor bunătăţi iată că începe şi campania pentru alegerile prezidenţiale unde avem parte de mitocănii de la prezidenţiabili dar mai ales de la cei care fac parte din grupul lor.

Pe primul loc ar fi Gabriela Vinceanu Firea cu următoarele comunicări:

a micuţ) Conştient că prezenţa sa nu poate aduna un număr semnificativ de susţinători, preşedintele PNL Klaus Iohannis a ales să blocheze traficul într-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucureşti, având astfel garanţia că lansarea sa nu va trece neobservată. Sau, altfel spus, a adaptat dictonul „dacă nu poţi să-i convingi, zăpăceşte-i”, înlocuind a doua parte cu „blochează-le oraşul”!

oras blocat

I-aş reaminti paţachinei că în urmă cu o săptămână s-a lansat Victor Ponta a blocat nu numai nişte străzi de prin jurul stadionului naţional, dar a blocat cam tot oraşul cu autobuze. Passons.

Din urmă vine tare Codrin „bibliofilul” Ştefănescu care spune şi el:

b micuţ) “Până la urmă, a fost vorba şi de o formă de dispreţ maxim şi o bătaie de joc la adresă bucureştenilor. O mână de susţinători, majoritatea plătiţi, au blocat tot traficul Capitalei, toate arterele principale, doar pentru a-l face fericit pe Iohannis.”

Ca a citez un clasic în viaţa: Când blochează ăia buni (din punctul lor de vedere) e democraţie, când blochează ăia răi e abuz.

ponta stetsonc micuţ) “Vizita viitorului preşedinte al României în SUA reprezintă un succes. Victor Ponta a reuşit să scoată România din izolarea externă în care a fost dusă de regimul Băsescu şi a definit un rol pentru ţara în Uniunea Europeană, alături de SUA şi de democraţiile occidentale.” –  Tot Gabriela Vrinceanu Firea. Aici nu mai pot spune decât #baejnebun?

Închei cu moţul grămezii pesediste care spune:

sholmesd micut) “În timp ce Victor Ponta garantează că obiectivul independenței energetice a României va fi atins în următorii 5 ani, Klaus Iohannis susţine dependenţa energetică de Rusia.”

Acesta este doamnelor şi domnilor : Dan „un singur neuron viabil şi acela obosit” Sova !

Ca să fiu sincer nu sunt convins că aceste comunicate sunt chiar scrise de către amintiţii ipochimeni, nu, ei sunt alfabetizaţi, dar cred că în spate au o gaşcă de consilieri care au luat bacul în sesiunea a patra şi nu prea pot face diverse conexiuni logice.

Altfel numai de bine, vom râde şi vom bea, acum apoi vom plânge şi ne vom întreba de ce dracului ne-am întors în ţară (unii dintre noi) sau de ce am rămas în ţara asta (alţii dintre noi).

Reclame

Un comentariu

Din categoria Campanie 2014, Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies

Un răspuns la „Cavalcada prostiei ingimfate

  1. Raspuns universal: de masochisti ce suntem.