Hectare de ineptie

Odată cu începerea campaniei, cu mic, cu mare mai toţi activiştii de partid sau mai puţin de partid au început să semene o tonă de prostii la hectar.
Încep cu discursul Victoriei Nuland de ieri unde nu spune cu subiect şi predicat despre cine e vorba dar citind aşa în diagonală unii se prind cum că ar fi vorba de cei doi Victori ai Europei de est.

Ia să vedem ce spune madama mai întâi în engleză şi mai apoi în română ca să înţeleagă şi poporul PSD:

“So today I ask their leaders: How can you sleep under your NATO Article 5 blanket at night while pushing „illiberal democracy” by day; whipping up nationalism; restricting free press; or demonizing civil society! I ask the same of those who shield crooked officials from prosecution; bypass parliament when convenient; or cut dirty deals that increase their countries’ dependence on one source of energy despite their stated policy of diversification.”

“Aş întreba acelaşi lucru despre protejarea oficialilor corupţi de urmărirea penală; ignorarea Parlamentului când vă este convenabil sau protejarea afacerilor murdare care cresc dependenţa ţărilor dumneavoastră de o sursă de energie străină, în ciuda politicilor declarat liberale.” (de aici)

Bun, deci nu se referă la România. Nu se referă la România pentru că intimata românie nu se află în Europa Centrală ci în cea de est (apud consilierii) ! Bă, dar asta e chiar nesimţire fără margini! Adică camera deputaţilor sau senatul nu acoperă spăgarii dintre ei pentru că oricum asta e o chestie interpartinică. Bă, dar chiar nu vă e ruşine?!

În rest aştept din partea povestaşilor guvernamentali următorele acuze:

a micuţ) despre Klaus Johannis că a fost membru al trupelor SS în al doilea război mondial şi pentru că a făcut un pact secret cu societatea Thule e acum un soi de highlander şi a devenit nemuritor vânzându-şi sufletul diavolului.
b micuţ) Despre Monica Macovei că s-a parfumat o dată cu „Krasnaya Moskva” dovedind că nu e patrioata şi nu foloseşte produsele Farmec produse la Cluj.
c micuţ) Despre Elena Udrea că nu are copii pentru că nu poate fi o mamă bună atâta timp cât este blondă.
d micuţ) despre toţi ceilalţi care nu sunt Victor Ponta că de fapt ei sunt cei care reprezintă interesele Rusiei şi ale Chinei în România şi tot ei vor să ne scoată din UE şi să ne ducă în comunitatea statelor asiatice.

brainAcestea fiind spuse prefer că de acum să mă uit mai rar la ce spun guvernamentalii în diverse ocazii pentru că oricum spun hectare de prostii şi problema de fapt nu este că o spun ci că îi fac pe nişte naivi să o creadă, aşa cum au făcut şi în 2012 când toţi cei care au votat USL se aşteptau să curgă lapte şi miere şi s-au ales cu biscuiţi sau nu.

Reclame

Comentarii închise la Hectare de ineptie

Din categoria Campanie 2014, Cutia cu maimute, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies

Comentariile nu sunt permise.