Atacul clonelor

Prefă-te puternic când ești slab, și slab când ești puternic.

Aşa se exprimă un înţelept chinez care are mulţi fani pe la diverse palate din românia.

De când a început campania electorală se insinuează mesaje care mai de care mai defetiste sau de încurajare.

Cică Napoleon zicea că cea mai bună apărare este atacul. Vă e frică domnilor că pierdeţi? Nu ar fi primă dată! Şi dacă pierdeţi ce e poate întâmplă? O să vă pierdeţi sinecurile călduţe? Ei şi? Viaţa merge înainte! Sunteţi tineri şi ştiţi că lumea nu se opreşte în 16 noiembrie.
Aşadar, mai răsfiraţi băieţi, mai răsfiraţi, pentru că numai aşa vă puteţi da seamă că repetaţi istoria lui Adrian Năstase.

„Credeţi-mă, pentru că vorbesc ca un fost procuror intrat în politică, ceea ce este important este că în ultimii ani am construit instituţii independente anticorupţie şi am realizat reforme importante implicând transparenta cheltuielilor publice, deoarece corupţia este direct legată de cheltuielile publice. Suntem într-o direcţie bună, dar încă mai este mult de făcut” (de aici)

jabba

Acum puteţi râde!

În rest:

În România acestor săptămâni de dinaintea alegerilor prezidenţiale, se desfăşoară campionatul naţional de chutzpah. Este un cuvânt din limba engleză, îl găsim în toate dicţionarele importante ale acestei limbi, îşi are originea în idiş şi provine din ebraică târzie. Înseamnă tupeu, neruşinare, aroganţa maximă, dispreţ pentru tot ce ţine de pudoare, de bun simţ, de decentă, de raţiune. Înseamnă obrăznicie fără mărgini. Este cuvântul care defineşte atitudinea unui individ care, după ce-şi lichidează părinţii, cere tribunalului să aibă milă de un biet orfan. (de aici)

mastheader_120808

Şi de asemenea:

Bucureştenii din sectoarele 2,3,4 şi 5 au rămas fără apă caldă după ce, începând de marţi, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrată Electro centrale Bucureşti (ELCEN), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei. (de aici)

Cam atât !

Reclame

2 comentarii

Din categoria Campanie 2014, Greata cotidiana, Istorie politica, Political Zombies, Prezidentiale 2014

2 răspunsuri la „Atacul clonelor

  1. Iar dupa 16 Noiembrie, putem plange!

  2. Cred ca la definitia cuvantului chutzpah. mai trebuia adaugat cinism, ipocrizie sau chiar ceva nume proprii mult mai definitorii decat dictionarul.