Peiorativ si nu prea

Gabriela Vrânceanu Firea von Pandele ot Voluntari – este unul dintre cei mai buni şi mai nimeriţi purtători de cuvânt ai premierului Victor Ponta.

„Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba”

Eu chiar nu înţeleg, ce are lumea cu ea? Ce dacă este proastă? Ce dacă nu ştie să se îmbrace? Ce dacă este mononeuronala şi vorbele îi ies din gură pe traseul gură – plămâni, ocolind elegant creierul. Pentru că nu are aşa ceva. E un singur neuron acolo sus în căpşorul ăla al ei blond de gospodină dezabuzată de viaţa.

firea

Gabriela Vrânceanu Firea von Pandele ot Voluntari ar trebui să fie în principal alergată de către mai toate feministele din ţară. În primul rând. Pentru că face sexul ei de ruşine. Pentru că arată că prostia nu are limite şi răutatea este o chestie cu care ea s-a născut numai şi numai că să o poată împrăştia pe diverse canale. Căci de canal este ceea ce ea spune.

Puke
Eu chiar nu înţeleg de ce se supăra lumea pe ea? A te supăra pe Gabriela Vrânceanu Firea von Pandele ot Voluntari este la fel de inutil cu încercarea de a-i spune lui Dan Sova că e prost sau imbecil sau idiot.

„Eu nu cred ca ardelenii care se mandresc cu foarte multe lucruri pot vota un gangav in fruntea tarii. Nu cred ca pot vota un om incet la minte si nu cred ca pot vota un om care nu poate vorbi fara prompter. Daca imi spuneti ca ardelenii vor vota un om care vorbeste de pe prompter, eu va spun ca ma indoiesc de treaba asta”, a spus Sova.

Gabriela Vrânceanu Firea von Pandele ot Voluntari este purtătorul de cuvânt perfect pentru Victor Ponta. Se merită, au gândurile unite prin osmoză şi nu sunt cu nimic diferiţi.

De ce se supăra lumea pe Gabriela Vrânceanu Firea von Pandele ot Voluntari? Doar lăsând-o să vorbească, numai ea poate convinge un număr din ce în ce mai mare de oameni să vină să voteze şi mai ales să îi facă să se decidă să nu îl voteze pe Victor Ponta.

Şi pentru asta nu pot decât să îi mulţumesc!

flavor

Reclame

2 comentarii

Din categoria Campanie 2014, Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies, Prezidentiale 2014

2 răspunsuri la „Peiorativ si nu prea

  1. Corect. Ar trebui lăsate sa spună ce gândesc aceste specimene. Ca să știm și noi alegătorii care sunt valorile purtătorilor de cuvânt.

  2. Inca o dovada ca proverbul romanesc este plin de intelepciune cand spune ca cine se aseamana se aduna !