Iliescu, Iliescu, Constantinescu, Iliescu, etc

Toată campania asta este un concurs de înjurături. Efect zero, nada, nula ! Pentru că votantul ăla la care toţi fac apel va face tot ce ştie el cel mai bine, îl va vota pe ăla care le-a dat, nu pe ăla care îi pune la muncă dându-le undiţa şi învăţându-i să pescuiască şi nici pe cel care ştie că justiţia este egală pentru toţi, nu numai pentru unii iar pentru ceilalţi nu.

simpson
Pentru a înainta cu folos în viaţa trebuie să ajungi până jos, în cădere, să te doară coccisul şi mai ales să înveţi din greşelile pe care le-ai făcut. Din păcate în ultimii 25 de ani nu s-a întâmplat niciodată asta. Şi nici nu am învăţat din greşelile trecutului.
Iliescu, Iliescu, Constantinescu, Iliescu, Băsescu ….

Reclame

2 comentarii

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana, Political Zombies, Prezidentiale 2014

2 răspunsuri la „Iliescu, Iliescu, Constantinescu, Iliescu, etc

  1. 1. Crezi că nu ar prefera omul să pescuiască, în loc să primească pomana aia amărâtă? Dar nu ştiu cum se face şi guvernanţii, de orice sorginte ideologică se revendică, îi iau omului peştele din undiţă, îl împart şi-i dau înapoi capul şi coada. Păi aşa, să-l ia dracului de pescuit!

    2. Cum să înveţe omul din greşelile lui, dacă fiecare se gudură pe lângă el, la alegeri, să-l convingă că el nu greşeşte niciodată dacă-l votează pe dumnealui? Şi cum indiferent pe cine votează nu greşeşte, ce se întâmplă după aia nu-i greşeala lui, ci a unui celuilalt, că aşa îl şi învaţă perdanţii.

    Ăsta e ciclul politic al României de 25 de ani, pentru că omul ăsta al nostru nu interesează pe nimeni decât o lună înainte de ziua alegerilor, când i se suflă în cur şi toată perioada până la alegerile următoare, când i se pun în cârcă toate nenorocirile ce urmează alegerilor. Ăla de-a votat cu câştigătorii se pierde şi el în marea masă a „mahalalei inepte”. Şi-atunci mirare că-şi bagă mătărânga în toţi şi-n toate?