Luftul in opozitie

Niciodată un candidat al opoziţiei nu a avut atâtea mingi ridicate la fileu de către PSD. Şi totuşi nici unul dintre candidaţii opoziţiei nu ştiu să fructifice aceste avantaj. Iohannis se plimbă cu bicicleta prin faţa sediului PSD din Kiseleff sperând că îl va vedea pe Dragnea ieşind cu urechile lui Sova în gură, plin de sânge urlând ca Rambo: Razbunareeeeeee !

Rar a avut un candidat la prezidentiale atita munitie cum are Klaus Iohannis in lupta politica dusa cu Victor Ponta. Iata doar citeva dintre bombele din ultima luna: dosarul Microsoft, dosarul Retrocedarea padurilor, dosarul Hrebenciuc – Sova – Mitica Iliescu. Toate arata un PSD corupt si un Ponta care s-a ridicat pe aceasta coruptie. Ce face Iohannis intr-o zi in care trebuie sa mature pe jos cu PSD? Participa la evenimentul „Pedalăm pentru o Românie a lucrului bine făcut” din Parcul Herastrau. (de aici)

Toate aceste avantaje pe care le are opoziţia sunt anulate de către imobilitatea echipelor de campanie ale acestor candidaţi.

Şi până la urmă nu e nici o tragedie dacă Ponta va ieşi preşedinte pentru că nu Victor Ponta va câştiga alegerile ci opoziţia le va pierde pe mâna ei. Pentru că merită să le piardă acum, nu au trecut încă prin deşert nu şi-au asumat greşelile, nu a făcut penitenţă în faţa alegătorilor lor. Din contra după pierderea alegerilor şi după ce au avut scoruri de toate jena la alegerile europarlamentare, votanţii opoziţiei s-au trezit în faţă cu aceleaşi fete. Acelaşi Blaga, acelaşi MRU infatuat, acelaşi Ludovic Orban, aceeaşi Elena Udrea.

Altfel, în opoziţie se află o sumă de oameni care au o coloană vertebrală care are consistenţa coloanei vertebrale a unui limax, întii înjura şi mai apoi îşi declară dragostea faţă de cel înjurat, o gaşcă de oportunişti care a văzut cu stupoare că politica nu e ce îşi închipuiau ei, adică ceva între Heidelberg şi Sorbona iar când şi-au dat seama că nu e aşa au dispărut şi au încercat să revină la sentimente mai bune faţă de candidatul care e cotat cu şansele cele mai mici. Poate, poate vor prinde şi ei o cafeluţa, un post călduţ sau un bust călare. Iar susţinătorii din nucleul dur vor începe să semene din ce în ce mai mult cu cei pe care îi dispreţuiau, pe cei care sunt privitorii Antenei 3 şi care au discursul cel mai violent şi vor incepe sa scrie din ce în ce mai des cu majuscule, strigînd la cei din jur. Păi nu aşa se face treabă bă!

Bre opoziţie, care eşti tu opoziţie şi care nu vezi creanga din ochiul tău de pădurea din jur dacă nu veniţi cu o campanie în care să şi spuneţi ceva nu doar să vă mângâiaţi pe umeri unul pe altul, dacă nu aduceţi la vot şi pe ceilalţi decât pe cei care fac parte din secta voastră, vă meritaţi soarta.

Altfel, unde eşti tu Felix Tătaru să le arăţi cum se face o campanie cu cap şi cu mesaj?

Reclame

Un comentariu

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana, Political Zombies, Prezidentiale 2014

Un răspuns la „Luftul in opozitie

  1. Eu stiu un proverb de la batrani care spune ca mortul de la groapa nu se mai intoarce !