Un roi de muste bete

Ca să înţelegi cine sunt aliaţii lui Ponta şi ai PSD trebuie să te uiţi la un om cu unghiile murdare. Cu jeg strâns acolo sub unghii şi cu gulerul cămăşii albe devenit negru.

De la ziarişti Antenei 3 până la politicieni totul musteşte a murdărie.

Victor „lingaul” Ciutacu

ciutacu

 

Corneliu Vadim Tudor

Încet şi sigur, starea de depresie colectivă din perioada 1982-1989 s-a reîntors. Peste tot, capete plecate, trupuri din ce în ce mai gîrbovite, goană pentru supravieţuire. Cu un minus pentru situaţia de acum: e vorba de grija zilei de mîine. În anii ’80, deşi se trăia prost şi nu era nici o distracţie, povara grijii zilei de mîine NU exista. Cine susţine contrariul e un mincinos. Indiferent cît de mici erau salariile, ele erau mai mari decît aşa-zisul venit minim garantat de azi. Fireşte, exista un şomaj mascat, dar nu de ordinul a milioane de oameni. Ţara nu avea datorii. Astăzi are, dar mascate, şi ele, ca şi şomajul. Şi ce datorii! Peste 160 de miliarde de euro! Cine, cînd şi cu ce sacrificii le va plăti? „Urmaşilor mei Văcăreşti/ Las vouă moştenire/ Creşterea datoriei româneşti/ Şi-a patriei nenorocire”. (de aici penru cei care au cont de Facebook)

Şi alte specimene ca ei sunt strânşi în jurul psd-ului ca muştele sperând că la un moment dat vor fi răsplătite.

Ei bine nu ! Nu vor fi răsplătiţi şi mai mult sper să fie uitate. Sau ostracizaţi aşa cum se făcea în antichitate.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Campanie 2014, Dumb politics, Greata cotidiana, Political Zombies

Un răspuns la „Un roi de muste bete

  1. anca@gmail.com

    Aveti dreptate maaaare in privinta „lingaului” VC.De cand „presteaza” la Ghita tv.,da dovada de un „jigodism”care intrece cu mult pe cel al multor asemenea „scule” denumite „ziaristi”!L-am urmarit,cu mare „stoicism” de cateva ori si am observat „noul lui stil”, si anume , acela de a se „atarna” ,pur si simplu,de „gatul” invitatului si a nu-l lasa sa zica nici un singur cuvant la intrebarea pe care i-o pune.Mi-aduc aminte cand si-a „incast-o” o data, il avea invitat,printre altii, pe Antonescu pe care-l acuza ca ar fi spus ceva impotriva lui Ponta,nu-mi mai aduc aminte exact ce,si a apelat la „omul cu laptopul” V.Stan,care ,nedezmintindu-se nici de data asta,i-a „pus” banda cu „discutia”in cauza din care s-a „auzit” ca NU Antonecu spusese cele incriminate de „tonomatul in ieuro”,ca sa-l citez pe „animalul politic” TB.,ci de INSUSI Ponta.Din ziua aceea VS n-a mai aparut in „mustaria”de casa a lui P.Despre „VCT” it’s a waste of time and energy to talk about!”