Greu la deal cu boii mici

PSD trebuie să rămână la guvernare pentru ca să poată trece prin deşertul economiei şi al promisiunilor pe care le-a făcut. PSD trebuie să rămână la guvernare pentru a învăţa umilinţa şi pentru ca să arate celor care i-au votat că poate guverna.

Noul subiect de discuţie, după ce au trecut aburii fericirii din popor, este : PSD se poate reforma sau nu ?. Păi să nu uităm că acelaşi PSD a mai încercat o dată să facă asta cu Mircea Geoana şi a fost o reformă de suprafaţa după care au reapărut baronii locali. Bine acum unii dintre baroni sunt niţel la mititica dar oricum au lăsat în urmă oameni de încredere care să le gestioneze furturile până se întorc.

Nu PSD nu se poate reforma pentru că PSD este nereformabil. A vorbi de reformă în sânul acestui partid este echivalent cu dorinţa de a reforma PCR. Şi ştiţi bine cum s-a reformat PCR – a dispărut. Asta e singura reformă pe care PSD o poate face.

ernuAltfel toţi cei care au vederi de stânga s-ar putea uni într-un partid care chiar să reprezinte stânga ca o contra pondere la gluma numită social democraţie de tip nou promovată din birourile care au adresa pe şoseaua Kiseleff. Dar stânga aia intelectuală e furate de mici semidocţi de ocazie gen Costi Rogozanu, cel care se pişă pe el de vot, presupun că la ultimele alegeri a făcut urionoterapie indusă de numărul de votanţi care s-au prezentat la vot sau Vasile Ernu un ilustru agent de influenta a rusiei care isi ia plata pe cardul capitalist dar deplânge sărăcia în care se zbate o parte din populaţie în timp ce mai bea o bere la Muzeul Ţăranului Român sau prin diverse cârciumi în care bietul proletar nu are acces din cauza preţurilor.

Aşadar stânga româneasca este formată dintr-un partid care nu se poate reforma şi nişte unii care sunt un soi de activiştii care strigă pentru cine plăteşte mai bine.

Tristă stânga plânge, dreapta liberală şi ea la fel de nereformată jubilează. Dar până când?

P.S : Victor Ponta, discurs in fata Parlamentului despre votul din diapora: Legea trebuie schimbata, e depasita de realitatile demografice. / A fost primul scrutin electoral la care nimeni n-a acuzat elemente de frauda.

In bunul spirit al PSD ar fi putut sa urle frauda dar ups, alegerile au fost organizate de catre Dragnea et Co.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies

Un răspuns la „Greu la deal cu boii mici

  1. Pe de o parte ai dreptate. Pe de alta parte daca PSD ramane la guvernare, Iohannis cum isi mai onoreaza promisiunile facute, in care noi ne-am pus intreaga speranta ? PSD acasa nu ar fi mai bine ?