Invingatorul nu ia chiar totul

Nici unii nici alţii nu au înţeles ce s-a întâmplat în ziua votului şi cum de a câştigat sasul în detrimentul mândrului român. Sigurul om care a dat cel mai bun exit-poll a fost patriarhul care a zis că “unele lucruri bune în ţară se fac şi cu cei străini de neam”.

De la PSD nu aveam aşteptări prea mari, nu cred în reforma partidului ăsta atâta timp cât majoritatea celor care îl conduc sunt puşi pe căpătuiala şi au studiat mai puţin doctrina social democrată. Titel Petrescu is rolling in his grave. (pentru că nu am găsit altă rimă).
Nici de la PNL nu aveam prea mari aşteptări atât timp cât în prim-planul acestui partid apar aceeaşi oameni care până acum apăreau la PDL şi PNL. Cu un bonus special, deputatul de plasa mea Ludovic Orban, menestrelul fără vocaţie al politicii române post decembriste.


Dar iată că pe turnantă apare Daaaaaaaaaaaaaaaaan Mihalacheeeeeeeeeeeeee! Acum nu ştiu dacă să râd sau să plâng şi totuşi Dan Mihalache nene? Chiar aşa? Nu s-a găsit altul în tot PNLPDL ăla să se sacrifice pentru ţară şi să fie şeful cancelariei prezidenţiale?
Dan Mihalache care a fost consilierul lui înalt prea uşor împuşcatului Adrian Năstase, cel cre a fost consilierul preşedintelui a. i of Romania, Crin Antonescu, acelaşi care făcea declaraţia asta despre şeful ANI:

„Şeful politic al acestei instituţii este această jigodie frustrată numită Horia Georgescu”.

Sau acelaşi care îi transmitea urări de bine Sorinei Matei:

„Ia mai du-te şi tu în mă-ta dacă ai curiozităţi din astea… Uită numărul meu de telefon”.

De remarcat că a ştiut să pună cratimă acolo unde trebuie! Felicitări eroule!

citatCe rămâne până la urmă din bucuria „victoriei”? Nimic. Gata, nu o să mai iasă „societatea” pe stradă urlând la partide să aplice nişte minime principii de integritate.

Au mai rămas opt zile până când toată România va intra într-un concediu profund iar ei vor răsufla uşuraţi pentru că încă o dată le-a trecut glonţul pe lângă cap iar din 2015 vor face tot ce ştiu ei mai bine.

Să defece de sus în capul poporului zâmbind electoral căci vine 2016 şi iarăşi au nevoie de noi.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Lichele de tranzitie, Miorita laie laie bucalaie

Un răspuns la „Invingatorul nu ia chiar totul

  1. Deci, pana la urma ne-am luat sau nu tara inapoi ? Sau Iohannis era omul ascuns al lui Nastase ( vechiul PSD, ciocoii vechi) cu Ponta, ( ciocoii noi ) ? Si noi de ce am mai iesit in strada ?