Goblini, plagiatori si distrugere

Victor Ponta face un gest de moralitate, chiar daca din punct de vedere legal are dreptate. Renunţa la titlul de doctor, pentru a nu mai exista suspiciuni in legătură cu acest subiect si pentru a nu mai afecta imaginea Facultăţii de Drept​.

Acum puteţi râde. In hohote. 

Victor Ponta a spus că revista „Nature” este cea ” în care dă Funeriu interviuri”. „Sunt gata să mă supun la orice verificare”, a declarat premierul, care a adăugat că i se pare ciudat că a plagiat un profesor care i-a scris prefaţa la lucrarea de doctorat. (de aici)

Povestea cu plagiatul e ca o saga dar in care la sfârşit nu câştiga cel bun si cel drept ci vrăjitoarea.

Plagiatul lui Ponta a distrus o reacţie a TVR, un consiliu care a spus ca da e plagiat si alte instituţii.

“Mona Dirtu noteaza, pe 13 iulie, ca actualizarea paginii respective a fost facuta „pe 17 februarie, dupa miezul noptii (la ora 01:03). Anul nu e specificat, dar cum la 17 februarie 2012 tvrinfo.ro inca nu fusese lansat, ne ramane doar varianta 17 februarie 2013 – o noapte de sambata spre duminica”. Luni, 15 iulie, pe pagina respectiva apare nota ca ultima actualizare a fost facuta pe 13 iulie, dupa ce Mona Dirtu a semnalat cazul pe Facebook.” (de aici si de atunci)

“In urma cu o zi, joi 28 iunie, ministrul interimar al Educatiei a anuntat ca a schimbat componenta si regulamentul de functionare a CNATDCU din cauza unor nereguli sesizate in functionarea acestui consiliu. Ordinul de ministru care modifica CNATDCU a fost publicat in Monitorul Oficial in jurul orei 11:00, la aproape 2 ore dupa ce membrii CNATDCU s-au reunit in sedinta, respectand vechiul regulament.” (de aici)

„Trebuie ca pana miercuri, joi, sa constituim un nou consiliu general din care toti membrii din acest consiliu general vor face parte” Liviu Marian Pop – (de aici)

Plagiatul lui Ponta nu a fost recunoscut timp de 2 ani !

“Este un gest pe care trebuia să îl fac mai demult, încă din momentul apariției acuzațiilor publice cu privire la teza mea de doctorat. Nu am făcut acest lucru pentru că m-am considerat de bună credință în argumentele mele la momentul apariției contestării și nu am vrut să amestec planul pur profesional cu cel politic.” – Victor Ponta ieri in scrisoarea catre universitate.

In schimb plagiatul lui Victor Ponta a scos la lumina limacşii aciuiaţi in gradina politica a tarii.

Unul dintre ei este Liviu Marian Pop. Un excelent vorbitor de limba romana neaoşa, care nu ştie sa facă prea des acordul intre subiect si predicat, o cocota cocoţata in fruntea sindicatelor.

Povestea acestui plagiat poate fi spusa simplu.
Omul a copiat si a fost prins. După care acelaşi om a distrus in jurul lui totul cu ajutorul micului goblin înscăunat la Ministerul învăţământului.

Acum, arc peste timp goblinul şi-a primit răsplata. Un bol de mâncare pe care sa şi-l treacă in CV alături de alte chestii inutile.

Muriţi     !

 

P.S. in alta ordine de idei – Romanian Entry Wins “Unbelievable Challenge” with Santa Claus Logistic Center

2 comentarii

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Political Zombies

2 răspunsuri la „Goblini, plagiatori si distrugere

  1. varianta în latină ar fi Sicut Turcus pistoluscve

  2. La noi, in sud, este un proverb care spune asa: ” cum este turcul asa este si pistolul ” !