Micii frati ai legii Big Brother

Pentru că tot a fost un atentat terorist în Franţa, guvernul României a zis că poate profita de situaţie şi să mai încerce o dată cu legea care dă dreptul SRI să se uite în computere fără mandat. Aşa just for fun să vadă care mai sunt ultimele trenduri în industria porno şi care mai e topul manelelor din ţară.

Societatea civilă s-a mai alarmat o dată din spatele tastaturii şi a scris o scrisoare deschisă, a tunat şi a fulgerat.
Dar pentru că guvernul şi SR să nu rămână singuri s-a descoperit şi societatea civilă pe invers. Pe invers caci, iaca, unii au fost pentru legea asta. Că legea vrea să ne salveze de teroristul Abdul care vine să facă răutăţi la fetele noastre din regie sau vrea să îşi deschidă casa de schimb valutar şi să tragă statul în piept.

Ok, nu vreau să minimizeze vreodată pericolul unui atentat în România, deşi sincer să fiu în lumina ultimilor evenimente, am mai multă încredere în Salvamont, pădurari şi pescari decât în oficinele statului conduse de către doctorul Arafat, dar să ne uităm la cine semnează comunicatul.

Păi primul ar fi ubicuul Alexandru Cumpănaşu. Specialist în securitate internă, pârşi bizantini, euglena verde de câmpie şi tehnici de apărare cu tomahawk-ul (rachetă şi toporaşul ăla mic). Om care a apărut la IRealitatea TV mai des, într-o perioadă, decât chiar însuşi Victor Ponta (sper că e mulţumit acum).

„Mă apropii de oamenii care îşi dedică viaţa, prin viziune şi valori, să schimbe o părticică din societatea în care trăim, fără a fi cârcotaşi şi negativişti pe viaţa, pentru care nimic nu este bun, necesar sau productiv şi care permanent se lamentează.”

Presupun că la fel îşi dedică viaţa şi atunci când facea prezenta la televiziunea lui Vântu.

Şi după ce a făcut primul milion de parai pe banii UE acum trebuie să aplice în viaţa vorba aia despre primul milion cum că ar fi cel mai greu de făcut şi acum vrea să se relaxeze în compania lui şi aici surpriză, Dan Matei Agathon.

Dan Matei Agathon cunoscut publicului sub numele de Spagathon (cu th vă rog să nu se confunde cumva) omul care a făcut Dracula Parc. Dracula Parc? Cum care Dracula Parc ăla pe care nu îl vedeţi pe la Snagov. Un soi de Disneyland dar cu ţepe. La propriu şi la figurat. Dar nah, dacă în 2007 DNA a zis că nu a dat ţeapă, atunci aşa este. Dar si dacă se facea, acum, era cred in prime time cu Ovidiu Oantă de la ProTV lipit de el care il intreba : Dupa ce ati fost ministru al turismului cum va simtiti acum in calitate de inclupat domnule Spagathon ?

Singurul om normal poate, este Vasile Dancu – nah, dă şi el o mâna de ajutor grupării de la Cluj care vrea şi acum poate să preia conducerea în PSD. Dar tot nu e frumos ce a făcut. Nu îi caut circumstanţe atenuante ci doar constat că nu a fost o chestie ok.

Şi ultimul pe listă cu voi dumneavoastră este domnul Marius Nistor. Singurul lider sindical care a lăudat castrarea legii învăţământului. Ca să mănânce şi gura lui o pâine şi să fie să nu fie rău.

Ar mai fi nişte unii dar ăştia sunt importanţi care zic că e bună legea asta big brother prin care teroristul o să se sperie că va trebui să dea buletinul la cumpărarea unei cartele iar SRI se poate uita în HDD-urile poporului.

Bă, da vouă chiar nu vă e jenă? Nici măcar aşa un pic? De tine Cumpănaşu zic şi de tine Spagathon! Mis e pare o chestie de maximă ipocrizie ce faceţi voi, dar în fine cine să mai poarte în veacuri tradiţia milenară a sfintei ipocrizii romaneşti. Poate doar iniţiatorii legii, Guvernul şi SRI.

Reclame

Comentarii închise la Micii frati ai legii Big Brother

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Lichele de tranzitie

Comentariile nu sunt permise.