Nu sunaţi. Mai ies eu din când în când !

Campionatul naţional de creat partide a început imediat după sfârşitul campaniei electorale.
Sebastian Ghiţă vrea un nou partid de stânga cu băieţii şi fetele care se distrează prin diverse cârciumi de fiţe unde este evident că preţurile la băuturi sunt tot de stânga. De caviar, stânga.
Datul afară de serviciu al PSD împreuna cu cel mai iubit primar care este, olandezul zburător, Mareaan Van Ghellye vor şi ei să îşi facă partid tot pe stânga. De data asta ăştia contează pe nişte parlamentari.
Omul partid, vorbesc aici de Călin Popescu Tăriceanu, pierde membri din non partidul pe care îl păstoreşte şi totul în favoarea batalionului disciplinar al politicii romaneşti – UNPR, cunoscut sub numele de partidul intereseului naţional.
Citesc azi că şi o acţiune din PPDD (să nu râdeţi) vrea să înfiinţeze un partid şi acum ţineţi-vă bine , de dreapta !
Monica Macovei îşi face ceva mai modest doar o fundaţie, tot prin zona aceea de dreapta.
Toţi vor partide, toţi vor să fie în frunte, singura problemă ar fi că de fapt puţini dintre ăsta chiar vor să facă politică în interesul cetăţeanului. Nu vor.
Ce treabă are Sebastian Ghiţă cu politica de stânga ?
Ce treabă are Daniel Fenechiu plecat din PPDD cu politica de dreapta ?
Dar Van Ghellye sau Geoana ? Ce treabă au ăştia în general cu politica ?

Nici una din păcate !

Dar vor exista o sumă de oameni care se vor lasă prostiţi de discursurile lor fulminante şi vor adera la nişte platforma politice pe care nici măcar nu le vor înţelege.

Altfel totul e clar în restul politicii din ţara asta. Stânga în speţă PSD face politică de dreapta iar dreapta, în speţă strutocamila P.N-D.L face politici de stânga.
Dacă primii confundă identităţile politice, ceilalţi nu înţeleg că liberalismul nu înseamnă un stat intervenţionist în economie şi în viaţa cetăţeanului.

Fetelor şi băieţi care ziceţi că faceţi „politică”  definiţi-vă poziţia şi după aia să mă anunţaţi şi pe mine. Nu sunaţi. Mai ies eu din când în când !

Reclame

Un comentariu

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Lichele de tranzitie, Miorita laie laie bucalaie, Political Zombies

Un răspuns la „Nu sunaţi. Mai ies eu din când în când !

  1. Speranta mea era ca miscarile de strada din ultimii ani sa emane si lideri in societate, altii decat cei cu preocupari de coruptie din zilele noastre.