Ultima zi trista din an. Urmeaza 346 de zile vesele. De maine.

Cică azi ar fi cea mai deprimantă zi din an ? Sigur, sigur ?
Dacă ne uităm niţel în jur motive de deprimare sunt o groază şi de azi încolo, nu stau înghesuite toate în aceeaşi zi.
Dar pentru că ziua este deprimantă să e veselim niţel şi să constatăm gingaş că:

Andreea Paul Vass scrie un articol în care cere că statul să intervină în chestiunea francului elveţian. Fac, zâmbind, menţiunea că mai sus numita, Andreea Paul Vass, face parte dintr-un partid de „dreapta” căci da, în Europa liberalii sunt de dreapta.

Victor Ponta vorbeşte despre măsurile populiste pe care le menţiona Cătălin Predoiu, uitând de măsurile populiste pe care el le promova mai acum vreo două luni numai. Păi tăticul, ia nene nişte lecitina dacă uiţi aşa repede. Al dracu’ Alzheimer!

În rest e numai bine în aceste zile. Toţi sunt Charlie că deh, e la modă, toţi sunt îngrijoraţi de soarta celor care au luat credite în CHF, bine că nu mai avem o problemă cu Yeni japonezi ca să te ţii atunci bătaie pe aparatul la televiziuni, KWI se duce la Sibiu în week-end pentru, partidele noi apar ca ciupercile după ploaie iar Van Ghellye a decretat ziua de 30 Februarie ca zi în care Victor Ponta va fi înfrânt.

Între timp cercetătorii britanici au declarat, aşa cum spuneam la început că azi e ziua cea mai tristă din an. Eu zic că e bine, ne mai rămân atunci 346 de zile de râs şi voie bună!

Reclame

Un comentariu

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Lichele de tranzitie

Un răspuns la „Ultima zi trista din an. Urmeaza 346 de zile vesele. De maine.

  1. Curios este ca marketingul asta nu ne indeamna sa cumparam nimic de aceasta zi trista a anului ! Sau poate ca o va face in anii urmatori ! Ori poate ne pregateste pt zilele cu adevarat triste ce incep din 14 februarie si se termina in 8 martie :)))