Scurta de luni LXXII–Hilare

Prima :

Sile Ernu, Rogozanu, Ioana Lupea şi alţii se declarau fericiţi că Siryza va câştiga alegerile din Grecia Ceea ce s-a şi întâmplat.

Syriza nu înseamnă doar vot, înseamnă speranţa redescoperirii politicii în forma ei continuă, profund democratică, aceea care continuă şi după vot. Syriza poate însemna scînteia unui nou val democratic care poate schimba realmente Europa. Syriza e alternativa reală la acea Uniune centristă preocupată doar de conservarea status quo-ului (SPD şi PPE) sau la şi mai sinistra variantă a extremei drepte care propune întoarcerea la un ghiveci naţionalist european. (de aici)

Numai că după ce au câştigat alegerile, extrema stângă aia de o plăceau cei de la CriticAtac face alianţă politică cu… cu… extremă dreaptă! No acum să vă văd cum cauţionaţi monstruoasa coaliţie şi cum explicaţi că cei susţinuţi de voi să alia za cu duşmanii voştri ideologici. Sau nu sunt duşmani pentru că extremele se atrag până la urmă.

Stanga radicala Syriza, invingatoare in alegerile din Grecia, si partidul nationalist Grecii Independenti au cazut de acord luni sa guverneze impreuna, a anuntat Panos Kammenos, presedintele acestei mici formatiuni, potrivit AFP.
„Vom da un vot de incredere noului premier Alexis Tsipras” (
de aici)

A doua :

Gura de metrou a staţiei Apărătorii Patriei a fost retrocedată. Abia aştept pe moştenitorul Arcului de triumf şi pe cel al Grădinii Botanice să îşi intre în drepturi. Rizibil e că cel care a greşit şi-a recunoscut greşeala dar nu a păţit nimic. Greşeală recunoscută e pe jumătate iertată.

„Primăria sectorului 4 a emis un titlu de proprietate în condiţiile în care era emis deja un titlu anterior, şapte ani mai târziu de la emiterea acestui titlu. Sancţiunea pentru un astfel de act întocmit este nulitatea absolută. Aceşti membri ai comisiei de aplicare a legii 18 au dat declaraţii în cadrul dosarului penal, au recunoscut săvârşirea faptei” (de aici)

A treia :

Deciiii KWI zice că nu poate lucra cu guvernul Ponta. Ok! Ce zice Ponta? Simplu, KWI a vorbit în cadru instituţional. Zâmbesc şi mă uit în trecut când acelaşi Ponta nu cunoştea termenul de instituţional. Aşa se dezvoltă vocabularul.

Reclame

Comentarii închise la Scurta de luni LXXII–Hilare

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Lichele de tranzitie

Comentariile nu sunt permise.